Gegevens naar json-bestand schrijven?

Ik ontwikkel een app met jqm + phonegap. Ik wil de geselecteerde opties uit twee selectiemenu's in een json-bestand lokaal opslaan. Ik weet hoe ik gegevens moet lezen (met getJSON) uit json-bestand, maar i dot weet hoe te schrijven?

1

1 antwoord

PhoneGap exposes a file api: http://docs.phonegap.com/en/1.2.0/phonegap_file_file.md.html#File

Ik heb al een aantal maanden geprobeerd om het -bestand van PhoneGap te gebruiken, maar Lawnchair is een stuk eenvoudiger te gebruiken (alleen mijn mening).

Je kunt ook Lawnchair uitchecken, zodat het opslaan van gegevens op een apparaat eenvoudig is.

0
toegevoegd
ik gebruik nu al JSON om gegevens op te slaan en ik benader die gegevens in mijn app. Eigenlijk is mijn echte probleem: ik heb twee selectmenus (met elk 5 opties en beide zijn gekoppeld, voor optie A in de eerste selectie zijn er 3 opties in het tweede menu en voor optie B zijn er 2 opties enzovoort.) Op een enkele pagina. Ik wil een ander selectiemenu maken op dezelfde pagina waarvan de opties de (laatste 10) recente combinaties van opties moeten zijn die zijn geselecteerd uit de andere twee selectmenus.
toegevoegd de auteur G.S, de bron
$ ( "# SelectShade") te wijzigen (checkShade).; function checkShade() {localStorage.setItem ("title", "My best App"); localStorage.setItem ("author", "john");} Dit werkt niet wanneer de checkShade() wordt gestart.Wanneer ik een optie uit mijn menu #selectShade selecteer, hangt selectmen vast en kan ik de optie niet selecteren . Als ik deze twee regels (localStorage) uit checkShade() en schrijfwaarschuwing ("hi") verwijder; dan werkt het. Help?
toegevoegd de auteur G.S, de bron
Sorry. het werkt. Eigenlijk had ik het niet in de browser.
toegevoegd de auteur G.S, de bron
@ G.S JavaScript heeft van nature geen methoden om naar een bestandssysteem te schrijven. U moet dus vertrouwen op HTML5-webopslag of de API van PhoneGap. Er zijn voorbeelden in de links die ik heb gepost voor beide methoden.
toegevoegd de auteur Jasper, de bron