Spring MVC Redirect in voor vele URL's

Ik heb een webapplicatie met meer dan 300 oude URL's naar nieuwe URL's. Omdat er geen consistente patronen zijn, geloof ik dat ik het URL Rewrite Filter niet kan gebruiken. Sommige hiervan zijn 301's en andere zijn 302's.

Op dit moment is het enige dat ik denk in feite een controller met al deze URL's (er zijn meer dan 300 URL's) en doe ik een redirect reading van een eigenschappenbestand. Ik voel me hier niet echt thuis en zou het op prijs stellen als er een betere aanpak zou zijn. Bedankt.

0

1 antwoord

Moge het mogelijk zijn om een ​​aantal patronen en een aantal expliciete mapping (eigenschappenbestand) te hebben voor de urls die niet overeenkomen met de patronen.

Dus als er een verzoek is, controleer dan eerst de expliciete toewijzingen. Als er geen expliciete toewijzing is, gebruik dan de "standaard" patroonmanier.


On the otherhand you are right: If there is no way a computer can not compute the mapping by some rules, then there is no way. (If something looks complicated than may it is complicated.)

0
toegevoegd