Toegang tot Dynamics CRM 4 SPLA (IFD) DiscoveryService vanaf IFD van CRM 2011

We hebben zojuist een upgrade uitgevoerd van Microsoft Dynamics CRM 4 naar Microsoft Dynamics CRM 2011. Het grootste deel van de upgrade is soepel verlopen, maar ik heb een aantal aangepaste code (geschreven voor CRM 4) die de CrmDiscoveryService gebruikt op de URL "https: /// MSCRMServices/2007/SPLA/CrmDiscoverService.asmx "die prima werkte op onze Dynamics CRM 4-server maar niet met de Dynamics CRM 2011-server.

Onze Dynamics CRM 2011-server is On Premise opgezet als een IFD-implementatie. Op de werkelijke Dynamics CRM 2011-serverbox kan ik navigeren naar "https: //: 444/MSCRMServices/2007/SPLA/CrmDiscoveryService.asmx" en word ik doorverwezen naar de juiste webservice, maar als ik dit probeer te benaderen van een andere computer krijg ik een oneindig lus doorverwijzing.

Met behulp van Fidler kan ik lezen wat er wordt verzonden als ik probeer te navigeren naar de CrmDiscoveryService-URL en het antwoord, voordat ik word omgeleid is:

HTTP/1.1 302 Found
Cache-Control: private
Content-Length: 237
Content-Type: text/html; charset=utf-8
Location: https://:444/MSCRMServices/2007/SPLA/CrmDiscoveryService.asmx
Server: Microsoft-IIS/7.5
X-AspNet-Version: 4.0.30319
X-Powered-By: ASP.NET
Date: Tue, 06 Dec 2011 23:31:26 GMT

<html><head><title>Object moved</title></head><body>

Object moved to here.

</body></html>

Ik geloof dat Dynamics CRM me probeert om te leiden naar de daadwerkelijke pagina waar ik naartoe ben gegaan, en zo loopt het in de oneindigheid.

Oorspronkelijk had ik dit probleem met de Discovery-service: http://social.microsoft.com/Forums/en-US/crmdeployment/thread/d92924d8-5982-4a11-ac66-602feb4542c8/?prof=required maar ik heb kunnen corrigeren dit door anonieme verificatie toe te staan ​​aan de map waarin de Discover Service zich bevond.

Na enkele uitgebreide zoekopdrachten moet ik nog iets vinden over de oneindige omleidingproblematiek van de Discovery Service die ik nu heb.

Alle hulp zou zeer op prijs worden gesteld.

2

1 antwoord

Dus ik heb het probleem opgelost, een beetje ...

Ik zal het hier plaatsen, zodat iedereen die hetzelfde ervaart het zal kunnen achterhalen (er is niets erger dan een lege draad te zien voor een probleem dat iemand heeft).

Het blijkt dat hoewel ik via Internet Explorer geen toegang kan krijgen tot deze URL, dit bij gebruik van authenticatie via IFD in aangepaste code correct werkt.

Ik zou er echter nog steeds in geïnteresseerd zijn om erachter te komen waarom het werkt in mijn aangepaste code, maar niet in Internet Explorer.

1
toegevoegd