overschrijf stringbuilder

Ik lees tekst van een bestand in een tekenreeksbouwer, ik maak een snelle vervanging met .Replace (), dan moet ik twee regex tegen de tekenreeksbouwer uitvoeren om de tekenreeksbouwer volledig te overschrijven. Wat is de beste manier om dit te doen?

Ik heb Append gebruikt om de StringBuilder eerst in de streamreader te laden en vervolgens .Replace() te gebruiken voor de eenvoudige vervanging. Nu moet ik het begin en het einde van elke regel verwijderen op basis van twee verschillende regex.

1

1 antwoord

U moet de StringBuilder converteren naar een tekenreeks (de ToString() -methode aanroepen) en de Regex-bewerkingen uitvoeren op de tekenreeks.

Ook als u alleen geïnteresseerd bent in het lezen van alle tekst uit een bestand, hoeft u geen gebruik te maken van een stream en een StringBuilder , maar gebruikt u gewoon Bestand.ReadAllText (someFile) die een tekenreeks retourneert, of Bestand.ReadAllLines (someFile) die een tekenreeksarray retourneert.

3
toegevoegd
waarom heb je het terug nodig als een StringBuilder? Als u echt alleen een nieuwe StringBuilder maakt met de tekenreeks geretourneerd door het regex-resultaat
toegevoegd de auteur BrokenGlass, de bron
Bedankt Broken, Wat is de meest efficiënte manier om het resultaat van de regex terug te krijgen in de stringbuilder? Ik moet de tekenreeksbouwer overschrijven met het regex-resultaat.
toegevoegd de auteur Michael, de bron