Is er een methode die wordt uitgevoerd bij het terugkeren naar de activiteit?

Dit is het scenario. Ik heb zojuist een thread gestopt en op de back-toets gedrukt om terug te keren naar de vorige activiteit. Het enige probleem is dat ik een methode wil uitvoeren als dit gebeurt, dus ik dacht dat ik een methode kon overschrijven met zoiets als dit:

 @Override protected void onResume() {
      super.onResume();
    }

Maar dit lijkt te lopen als ik de activiteit start. Ik wil deze functionaliteit hebben, maar wanneer ik op de back-toets druk om terug te keren.

Sorry als het geen zin heeft, ik ben niet erg goed geïnformeerd over de terminologie.

5
Er zijn verschillende manieren om dit aan te pakken, afhankelijk van de context waar je vandaan komt. Het voltooien van discussies kan bijvoorbeeld worden afgehandeld met een callback, intent-oproepen kunnen worden afgehandeld met onNewIntent, enzovoort. Als u de volledige code plaatst van hoe de nieuwe activiteit wordt genoemd en waar deze wordt gesloten, weten we wat u nodig hebt.
toegevoegd de auteur Phil, de bron
Ik ben er vrij zeker van dat je deze vraag interessant zult vinden: stackoverflow.com/vragen/2441145/& hellip;
toegevoegd de auteur Michell Bak, de bron

1 antwoord

Volgens de officiële documentatie is onResume() precies wat je wilt - het wordt altijd uitgevoerd wanneer de activiteit op de voorgrond komt, hetzij samen met onCreate() en/of onStart() of alleen, afhankelijk van het huidige proces en activiteitstoestanden.

11
toegevoegd
Juist, ik heb je woord aangenomen en tuurde naar de code. Blijkt dat ik de functie verkeerd aan het testen was. Dank je
toegevoegd de auteur Zizo47, de bron