Magento herindexeren probleem met verschillende computers

Ik ben de laatste tijd blijven steken in dit bizarre probleem met het opnieuw indexeren van de cataloguszoekindex.

Ik heb een aangepaste module gemaakt met een gebeurteniswaarnemer die op zoek is naar de her-indexproces voltooid gebeurtenis en vervolgens enkele extra bewerkingen uitvoert in de catalogussearch_index-tabel in de database.

Wanneer ik de index uitvoer, werkt alles zoals gepland. Wanneer bepaalde andere computers het indexproces uitvoeren, negeert het gewoon mijn extensie alsof de gebeurtenis niet wordt aangeroepen. Sommige andere computers werken en sommige niet. Ik heb de

ini_set('display_errors', 1);

error line in het index.php bestand om fouten te zien en er zijn geen op mijn machine of die van hen.

Wat kan dit mogelijk veroorzaken? Alle code is PHP en moet dus op de server worden uitgevoerd. Waarom zouden de verschillende computers de manier wijzigen waarop mijn code het indexeringsproces volgt?

Dank u bij voorbaat!

EDIT: Ik heb net ontdekt dat mijn code helemaal niet wordt uitgevoerd op andere machines. Dus blijkbaar op de andere machines observeert mijn event-waarnemer mijn script niet. Waarom zou dit zijn? Bedankt.

0
Probeer ook error_reporting (E_ALL) in te stellen;
toegevoegd de auteur Jevgeni Smirnov, de bron
Heeft u uw Magento-cache gewist op elke server waarop deze wordt uitgevoerd?
toegevoegd de auteur Josh, de bron

2 antwoord

Het eerste wat u moet doen, is de logbestanden controleren en zien of u daar iets kunt vinden. Je kunt ook je acties in je waarnemer registreren om uit te zoeken wat er aan de hand is.

Weet je zeker dat het probleem te maken heeft met bepaalde computers? Het kan te maken hebben met de php-uitvoeringstijd: mogelijk is de server tijdens bepaalde tijden onder een dergelijke belasting, dat het reindexproces eigenlijk nooit afloopt en daarom wordt uw waarnemerscode mogelijk niet uitgevoerd.

Ik doe altijd het opnieuw indexeren met ssh:

cd /your/magento/directory
php shell/indexer.php reindexall
0
toegevoegd

Ik zou controleren om ervoor te zorgen dat uw module zelfs wordt geïnstalleerd op de andere systemen. Controleer de juiste regel in core_resource.

0
toegevoegd