Waarom worden de bestanden van de Google-bibliotheken via HTTPS geladen?

Nou, de hoofdvraag zegt het al, waarom worden de bestanden geladen via https. Ik voeg gewoon een aantal nieuwe bibliotheken toe aan de website en merkte op dat de links allemaal https://zijn.

Nu begrijp ik dat je https gebruikt als er gevoelige informatie is, en ik denk niet dat dit het geval is met deze bibliotheken. Ik denk dat niemand geïnteresseerd is in het verkrijgen van de inhoud van deze bestanden.

Is hier enige verklaring voor?

2

1 antwoord

Mensen hebben erom gevraagd zodat ze konden gebruik de bibliotheken voor zaken als e-commercesites, waarvoor uiteindelijk een SSL-verbinding vereist is. Ze bieden standaard koppelingen naar de https-versie om het voor iedereen in het algemeen gemakkelijker te maken (vermijdt automatisch waarschuwingen met gemengde inhoud) en voor de meeste mensen zullen de geringe prestatiekosten er niet toe doen. Maar als je weet dat je er geen behoefte aan hebt, haal je het gewoon terug naar een normale http-verbinding:

Ze publiceerden de http-URL's op een gegeven moment, maar ik zou denken dat de resulterende waarschuwingen met gemengde inhoud, enz. Die het gevolg waren van mensen die SSL-verbindingen toevoegden en niet overdachten, gewoon een heleboel ondersteuningsvragen creëerden, dus het was eenvoudiger in het standaard weergeven van https en liet mensen het hacken als ze het echt wilden.

4
toegevoegd
Op een dag hoop ik dat niet-gecodeerde HTTP de weg van gopher gaat.
toegevoegd de auteur Josh, de bron
Ok dat is logisch, dacht niet aan mensen die daadwerkelijk een SSL-site gebruiken.
toegevoegd de auteur Saif Bechan, de bron