Delphi 7 coreide70.bpl toegangsfout

Delphi 7 draait al geruime tijd (maanden op deze machine, vele jaren op anderen).

Hoewel ik niets weet dat ik heb gewijzigd (en zeker geen componenten heb geïnstalleerd) als ik probeer een nieuw, eenvoudig programma uit te voeren, met één formulier, terwijl ik in de IDE zit, krijg ik een toegangsfout op adres 006DDDC2 in coreide70.bpl.

Het programma werkt prima buiten de IDE.

Ik gebruik geen add-ins (zoals Delphi Speedup ...)

Anders dan volledig rippen en opnieuw installeren, suggesties?

2

2 antwoord

Een rip en opnieuw installeren loste het probleem op ... voor een tijdje, en toen kwam het weer tevoorschijn.

Voor iedereen met hetzelfde probleem heb ik dit getraceerd tot iets dat beschadigd is in mijn opgeslagen desktops. Aangezien het probleem zich voordeed toen ik probeerde een programma uit te voeren, zou het natuurlijk overschakelen naar de debug-desktop. Blijkbaar was het corrupt. Een nieuw bureaublad opslaan om het oude bureaublad te vervangen loste het probleem op.

2
toegevoegd
Ik ben momenteel ook met dit probleem aan het leven. Foutopsporing crasht wanneer ik zweef over een waarde die een dereferentie vereist, vervolgens een interne fout, dan core70 bpl-fout.
toegevoegd de auteur nurettin, de bron

Het eerste dat u moet proberen, is om pakketten uit de IDE te verwijderen. Probeer dit uit met je vanille lege app in plaats van je echte app. Als dat niet helpt, ga ik meteen naar een Delphi-installatie. Dat zou het echt moeten repareren en er is waarschijnlijk niets te winnen bij het oplossen van het probleem met een herinstallatie.

1
toegevoegd