Wordpress als CakePHP-plug-in

Ik heb een website met CakePHP 1.3. Deze website heeft ook verschillende plug-ins die fungeren als verschillende secties van de website, waarvan de toegang wordt gecontroleerd door een globale Auth-component.

Ik zou graag willen weten of het mogelijk zou zijn om Wordpress als een van deze plug-ins te installeren. Ik zou hoogstwaarschijnlijk geen van de functies voor gebruikerscommentaren nodig hebben die Wordpress heeft.

Ik geloof dat ik misschien de map "webroot" van een plug-in zou kunnen plaatsen, maar dan zou de inhoud ervan vrij toegankelijk zijn, toch?

0

2 antwoord

Niet als een plug-in, maar je kunt zowel Cake als Wordpress van de server-root uitvoeren zonder dat ze met elkaar knoeien:

/
    /app
    /cake
    /wordpress_installation

Er zijn ook manieren om sessies tussen Cake en Wordpress te delen.

1
toegevoegd
bedankt voor je reactie! Weet je waar je een voorbeeld van "sharing sessions" kunt vinden? Ik zou de toegang tot de blog moeten beperken tot gebruikers die al zijn ingelogd met behulp van de globale Auth-component
toegevoegd de auteur Albert, de bron

ik zou zo gaan

/app/webroot
/app/webroot/wordpress

op deze manier is het schoner omdat de app zelf niet beschikbaar is voor de buitenwereld. gebruik altijd webroot als "root" voor uw vhostpad

maar anders dan dat zal het uit de doos werken

0
toegevoegd
maar als ik het daar neerleg, hoe kan ik dan de toegang beperken tot alleen ingelogde gebruikers? Iedereen heeft toch toegang tot de webroot-map?
toegevoegd de auteur Albert, de bron