Hoe meerdere bestanden in de web-app in één klik af te drukken?

Achtergrond:

Ik bouw een ASP.NET MVC-webapp waarmee mensen promotiemateriaal (Word-documenten, Excel-bestanden, PowerPoint-presentaties, PDF's, afbeeldingen, enz.) Kunnen uploaden om te worden beoordeeld door een commissie. Een gebruiker heeft de mogelijkheid aangevraagd om meerdere inzendingen te selecteren en alle bijbehorende materialen in één klik af te drukken. Elke inzending kan meerdere bestandsbijlagen bevatten. Als u dus 10 inzendingen bekijkt, kan dit ertoe leiden dat u 25 bestanden moet afdrukken.

Gedachten tot nu toe:

Converteer alle bestanden naar PDF, aggregeer ze op de server en verzend het resultaat naar de browser. De gebruiker hoeft maar een keer te printen vanuit Adobe Reader.

Mijn vraag is - zijn er beschikbare toolsets om zoiets te doen? Ik kwam de Adobe LiveCycle PDF-generator tegen, maar vanwege budgetrestricties, enz. geloof niet dat het een haalbare oplossing zal zijn.

Is er een betere manier om zoiets te doen?

0

2 antwoord

Ik heb in sommige projecten itextSharp gebruikt, het is gratis/open source

Je kunt hier wat informatie over zien:

http://sourceforge.net/projects/itextsharp/

hier:

http://www.codeproject.com/KB/aspnet/ASP_MVC_Reporting.aspx

and hier:

http://www.codeproject.com/KB/graphics/iTextSharpTutorial.aspx

0
toegevoegd

Is dit een volledig interne (voor de zakelijke) toepassing? Een andere optie is om een ​​WCF-service te maken die het afdrukken afhandelt. Sta de gebruiker toe om de documenten in de wachtrij te plaatsen, de website stuurt de namen naar de dienst en de service drukt ze allemaal afzonderlijk af.

0
toegevoegd
Ja, volledig interne applicatie. Hoe kan de service ze allemaal afzonderlijk afdrukken? Zou het niet moeten weten welke printer de gebruiker wil gebruiken?
toegevoegd de auteur Mark Sherretta, de bron
Dat is een goed punt. Deze aanpak is niet helemaal ideaal, omdat u de gebruikers een vervolgkeuzelijst in de webapp moet geven om de printer te kiezen. Dit betekent ook dat de printers moeten worden opgenomen op de site, waarschijnlijk in de app.config of een databaseconfiguratietabel.
toegevoegd de auteur sfuqua, de bron