Rails-app kan niet overweg met meerdere gebruikers

Ik heb een rails-applicatie geïmplementeerd op een server. RHEL 6.1, robijn 1.8.7, rails 3.0.9. EC2 micro-instantie, 590MB ram (dat lijkt raar, maar wat dan ook).

Het draait momenteel in de ontwikkelmodus met sqlite3, hoewel ik het in productie heb gehad en verbonden met postgresql. Het probleem is de hele tijd blijven bestaan.

Kort gezegd werkt het lokaal prima, en het werkt goed als ik de enige ben die het gebruikt. Ik kan een aantal tabbladen van de site laden, zonder al te veel van een prestatie-hit. Ik weet niet zeker of ik het niet alleen voldoende belast, maar het lijkt erop dat zodra een tweede gebruiker de site probeert te gebruiken, deze langzamer werkt en vastloopt. Ik weet dat het geheugen laag is op dit systeem, maar zijn Rails echt zo belastend?

Ongeveer 4-6 robijnrode processen zullen spawnen tijdens het gebruik van de app, met elk tot ~ 18% geheugen. Ze hebben de neiging om enkele minuten aan te houden.

Please take a look at my apache log. Please ignore the ActiveRecord::StatementInvalid lines. That's an unrelated issue: http://project.touchstudios.net/error_log.txt

Ik weet niet zeker of het een probleem is in mijn toepassing of de configuratie. Dit was een zeer frustrerend probleem. Kan iemand hier een gedragslijn voor mij voorstellen? Ik zal alle informatie verstrekken die kan helpen.

Bedankt

0

1 antwoord

Nou ja, het is meestal iets simpels. Iets over deze site, maar ik heb de neiging om mijn eigen vraag vrij snel te beantwoorden nadat ik het heb gevraagd.

EC2-micro-instanties lijken niet erg goed te zijn. Ik vermoed dat er gewoon een bepaalde hoeveelheid overhead is. Ik heb een grote instantie geactiveerd en de robijnprocessen lijken niet oncontroleerbaar te groeien. Ik was terughoudend om gewoon meer hardware te gooien naar het probleem; wilde een dieper probleem niet verdoezelen, maar ik word er nu toe gebracht te geloven dat de micro-instanties het gewoon niet afsnijden voor een middelgrote rails-app.

1
toegevoegd