ViewFlipper samenvoegen met ListView

Wat ik probeer te doen, is het hebben van horizontale ViewFlipper en Listview, beide met aangepaste ArrayAdapters, binnen LinearLayout die verticaal op het hele scherm kunnen worden geschoven.

1) Geprobeerd met het toevoegen van ViewFlipper als een ListView-header, maar dan kan ik geen GestureListener gebruiken omdat ArrayAdapter de controle erover overneemt zoals het ListView-item.

2) Geprobeerd om ze samen te voegen binnen LinearLayout, maar de positie van ViewFlipper is vast en ListView is schuifbaar binnen de rest van het scherm.

3) Probeer met MergeAdapter , maar het kan veeggebaar niet verwerken eerste element (ViewFlipper), retourneert het altijd de positie van ViewFlipper.

Hier is de foto om te verduidelijken wat ik probeer te maken. Topverhalen zijn ViewFlipper en Laatste berichten is ListView. En ze scrollen allebei verticaal. Negeer onderste tabbladen en ActionBar omdat ze statisch zijn (niet-verwisselbaar).

enter image description here

0

2 antwoord

U hebt uw werk voor u uitgesneden.

Hier zijn twee benaderingen:

1) Stel de zichtvin in als de eerste rij in de lijstweergave. Het is een speciaal geval. Niet als een header, maar als een normale rij.

2) Gebruik een schuifweergave en gebruik de lijstweergave helemaal niet. U kunt prestatieproblemen ondervinden als uw gegevens voor de lijstweergave een groot aantal items bevatten.

1
toegevoegd
Waar ging je uiteindelijk mee naartoe? Ik heb dezelfde lay-out nodig en kom precies hetzelfde probleem tegen. Ik kan niet bij # 2 gaan omdat de dataset te groot is. Laten we voor # 1 een ViewFlipper opnemen in elke rij van onze adapter en deze alleen gebruiken voor het eerste element?
toegevoegd de auteur user291701, de bron
Misschien probeer de suggestie hieronder, ViewPager. Maar van wat u beschrijft, kunt u ook een aantal goede kilometers halen uit het opnieuw ontwerpen van uw interface. Als de flipper belangrijke inhoud is, heeft het geen zin om het van het scherm te nemen. En als dat niet het geval is, heeft het geen zin om er een vin en bovenaan het scherm van te maken.
toegevoegd de auteur Plastic Sturgeon, de bron
Bedankt, het handmatig toevoegen van weergaven werkt zeker, maar ik dacht dat er een andere, elegantere oplossing was.
toegevoegd de auteur vbokan, de bron

Bekijk de ViewPager in de Android-compatibiliteitsbibliotheek het doet wat je nodig hebt

0
toegevoegd
Sorry, ik veronderstel dat je me verkeerd hebt begrepen, ik heb de vraag bewerkt om te verduidelijken.
toegevoegd de auteur vbokan, de bron