Of de leidinggevende in de UK Masters-graad moet veranderen als de supervisor niet veel feedback geeft en zegt dat ik de supervisor kan veranderen als ik wil?

Ik volg een academische master in het VK en mijn vakgebied is sociale wetenschappen. Ik werd per departement aan een proefschrifttoezicht toegewezen. Mijn supervisor is een erg aardige persoon met een goede persoonlijkheid, hij is ook vast en gerespecteerd op de afdeling.

Het probleem is dat ik niet veel feedback van hem krijg. Ik deed twee lessen met hem en tijdens deze lessen sprak ik met hem over mijn klasprojecten. Ik kreeg de indruk dat hij niet veel geeft om wat we doen in onze opdrachten of proefschrift. De resultaten van mijn opdrachten onder hem maakten me niet gelukkig, vergeleken met de resultaten die ik behaalde in andere klassen.

Het grootste probleem is dat ik een vergelijkbare trend zie voor mijn dissertatie. Hij lijkt niet erg geïnteresseerd in, waarschijnlijk is hij te druk met zijn eigen onderzoek en andere taken. Maar uiteindelijk is dit van invloed op de kwaliteit van het uitgevoerde werk en ben ik volledig verloren.

Ik sprak met hem over deze kwestie en mijn zorgen over het proefschrift. Hij zei dat hij gelooft dat ik goed werk zal doen, maar hij wees er ook op dat ik vrij ben om een ​​verandering van adviseur aan te vragen (hoewel de haalbaarheid hiervan onbekend is).

Ik weet niet zeker of hij me beleefd vertelt dat hij wil dat ik wegga of blijf. Welk pad moet ik volgen?

2
Becky heeft gelijk. "Ik weet niet zeker of hij me beleefd vertelt dat hij wil dat ik wegga of blijf." Hij kan zeggen dat hij depressief is en je niet goed kan adviseren, en dat je voor jezelf moet zorgen door je terug te trekken. Hij zegt misschien dat hij egoïstisch is en niet de verantwoordelijkheid wil hebben om nauw met iemand samen te werken en echt te adviseren. Misschien zegt hij dat hij Asperger heeft en dat belet hem om zich als een mensch te gedragen.
toegevoegd de auteur aparente001, de bron

1 antwoord

Probeer gewoon te praten met je afdelingsvoorzitter/afgestudeerde programmacoördinator en zie wat ze zeggen. Als ze geen problemen hebben met veranderende adviseurs, ga dan gewoon door en praat met andere faculteitsleden.

3
toegevoegd