Het omzetten van een opleiding naar een niet-degree-opleiding

Is het mogelijk om een ​​opleiding om te zetten in een non-degree programma?

Bijvoorbeeld, als iemand een opleiding heeft gestart en niet in staat is om het te voltooien, of besloten heeft om het niet af te ronden, kan hij/zij het dan in een non-degree programma veranderen?

Ik weet dat verschillende universiteiten hier verschillende regels over hebben, maar heeft iemand hier enige ervaring of informatie over?

0

1 antwoord

Niet-degree programma's zijn meestal gereserveerd voor mensen die al een bachelor diploma hebben, maar een universiteit willen betalen om een ​​aantal cursussen te volgen zonder aan het einde een diploma te willen claimen. Soms doen mensen dit uit pure interesse, maar in andere gevallen proberen ze hun transcriptie te versterken voordat ze naar een toelating gaan voor een vak dat heel anders is dan hun bachelor.

Als zodanig, gewoon stoppen met het volgen van cursussen is een prima manier om een ​​diploma onofficieel om te zetten in een non-degree programma. Als je niet eindigt, krijg je de graad niet. Op dat moment omgeeft het enige verschil dat ik kan bedenken wat er gebeurt als je te veel kredieturen hebt genomen maar nog steeds niet bent geslaagd. Veel universiteiten hebben een aantal drempels ingesteld, waarna prikkels de studenten naar het afstuderen streven. Dat is misschien duurder collegegeld of harde caps over het aantal uren dat ze kunnen volgen zonder af te studeren. Gezien dit alles, denk ik niet dat veel universiteiten een student toestaan ​​om zijn opleiding om te zetten in een non-degree programma.

2
toegevoegd