Kan ik een niet-onderzoek "artikel" indienen bij ArXiv?

Kan een generiek artikel worden gepubliceerd op arXiv? Kan ik bijvoorbeeld een artikel over 'Inleiding tot lineaire algebra' publiceren of moet het een innovatief onderzoekspaper of preprint zijn?

Zo nee, zijn er tijdschriften (zoals open toegang) die 'artikelen' als papieren accepteren?

1
Het OP lijkt vragen te stellen over exposities van materiaal dat wordt onderwezen in basislessen voor niet-gegradueerden, waarvoor het antwoord nee is. Sommige exposities van onderzoeksgerichte onderwerpen zijn acceptabel, zoals besproken in de vraag @NateEldredge linkt naar.
toegevoegd de auteur Ashish, de bron

1 antwoord

Zie Is het mogelijk om verklarende documenten te uploaden naar arXiv? .

Ik heb lineaire algebra-notities op de arXiv gezien, en notities over andere niet-gegradueerde onderwerpen (inclusief enkele redelijk goede, bijv. http://arxiv.org/abs/1302.6946 en http : //arxiv.org/abs/0805.0585 ). Ik vind ze absoluut niet erg, en ik denk niet dat anderen dat doen (hoewel ik zou aanraden github te gebruiken voor cursusnotities vanwege de mogelijkheid van frequente correcties en updates). Expository papers voor niet-standaard materiaal passen zeker goed op de arXiv, en er zijn er verschillende; bijv. bijna elk hoofdstuk van de Tamari Memorial Festschrift is gepost op de arXiv.

4
toegevoegd