JDBC-verbinding in Servlets

I'm trying to connect to MySQL using JDBC connection in a Servlet.I'm using Eclipse and added the mysql-connector-java-5.1.20-bin.jar in /WEB_INF/lib folder.

Also the same jar is also added into Java Build Path.After running the project I'm getting the following error

java.lang.ClassNotFoundException: com.mysql.jdbc.Driver
at org.apache.catalina.loader.WebappClassLoader.loadClass(WebappClassLoader.java:1678) 
at org.apache.catalina.loader.WebappClassLoader.loadClass(WebappClassLoader.java:1523)
at java.lang.Class.forName0(Native Method)
at java.lang.Class.forName(Class.java:186)
at com.shubh.Download.doGet(Download.java:42)
at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:621)
at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:722)


Although I've added the required jar in the classpath. Why is the ClassNotFoundException still generating ? Here is my code.

0
Je code compileert me goed. Al een tijdje geleden dat ik Eclipse gebruikte, maar ik denk dat je kunt kijken in .classpath om te zien of er een klassenpad voor de pot is. Kijk of je een ant-buildbestand kunt exporteren dat je op de een of andere manier vertelt of de map die de pot bevat, zich in het klassepad van de compilatie bevindt.
toegevoegd de auteur Sridhar, de bron
Ik vermoed dat het gewoon niet voldoende is om de pot in de map WEB-INF/lib te plaatsen om de verduistering daadwerkelijk toe te voegen aan de gecompileerde versie van je app, kun je proberen je pot op een gewone basis te plaatsen (zoals de basis van je werkruimte) en klik vervolgens met de rechtermuisknop op uw project-> eigenschappen-> java build-pad-> voeg externe jar toe, probeer ook met de rechtermuisknop op uw server in de serversweergave en selecteer "Clean" om er zeker van te zijn dat Eclipse de build bijwerkt
toegevoegd de auteur ilcavero, de bron

1 antwoord

Meestal zou dropping .jar in WEB-INF/lib moeten werken. eclipse is slim genoeg om bestanden te herkennen die zijn toegevoegd in WEB-INF/lib .

Just to check you can look in .classpath file to see whether it contains an entry like

Maar het is aangeraden om geen moeite te doen met het invoeren van classpath . Verwijder alle onnodige referentie van Java Build Path en maak vervolgens schoon en opnieuw bouwen zou moeten werken.

1
toegevoegd