Waaronder mijn instelling in een onderzoekspaper

Overweeg dit scenario:

  1. Ik ben een student. Ik vraag mijn professor naar mogelijke onderzoeksbeurzen. Hij stelt voor om een ​​onderzoeksbeurs aan te vragen met 3D-printen. Hij helpt me brainstormen en incuberen in een idee.

  2. Ik begin onderzoek te doen, krijg een proof-of-concept, dien het voorstel in. In afwachting van het besluit, stelt hij voor dat ik presenteer op de onderzoeksconferentie van mijn universiteit.

  3. Ik schrijf me in voor de conferentie, neem mijn professor op als adviseur en geef de presentatie.

  4. Haal een goede hoeveelheid van mijn onderzoek op. Mijn voorstel werd helaas afgewezen. Ik heb nog steeds een enorme hoeveelheid werk gedaan, dus ik ga een formeel artikel schrijven over mijn bevindingen.

So the question: Is it appropriate to include my university as my affiliation in the paper? This is my first research paper, so I don't quite know the best practices on this. I should credit my professor. He really helped me to shape my idea and gave me a lot of advice. However, he did not have a formal role in the research.

Ik heb mijn werk gedaan in het hardwarelab van de school. Mijn professor heeft me veel geholpen bij het geven van advies. De gereedschappen, materialen en 3D-printer waren echter allemaal van mij en het werd allemaal in mijn eigen tijd gedaan.

Dus ik schrijf dit artikel op en vraag me af of ik mijn titel moet opnemen met iets als de volgende sjabloon:

3D Printing Stuff Title
John Smith
Advisor: Hubert Farnsworth
Department of Quantum Neutrino Fields
Mars University
[email protected]

2
Ik denk dat je het belang van het noteren van een institutionele relatie overschat. Het geeft de instelling op geen enkele specifieke manier krediet of beperkt op geen enkele manier uw eigen bijdragen. Het is meestal slechts een professioneel adres , zodat geïnteresseerde lezers u later kunnen vinden. Wat doet u overwegen om geen institutionele affiliatie op te sommen? (Ter aanvulling, ik heb nog nooit een student tegengekomen die eigenaar was van hun eigen 3D-printer, dus dat is interessant.) Begrijp ik het goed dat je je eigen 3D-printer samen met alle materialen hebt meegenomen naar het universitaire laboratorium?)
toegevoegd de auteur Pete L. Clark, de bron
Nog een tip: vraag je facultaire adviseur om hulp bij het opmaken van je paper. Het is heel moeilijk om dit soort academische normen zonder hulp te achterhalen, maar niet zo moeilijk om iemand anders te leren als je eenmaal weet.
toegevoegd de auteur Pete L. Clark, de bron
@ PeteL.Clark Ja, het is allemaal mijn eigen apparatuur, ik liep tegen problemen aan tijdens het bouwen, mijn professor runt het hardwarelab en stelde voor dat ik het inbracht. Ik maakte me alleen maar meer zorgen over het soort eigendom van intellectuele eigendom. Ik heb er geen enkel probleem mee. Het onderzoek is nieuw en heeft potentiële waarde, maar het werd niet uitgevoerd onder toezicht van mijn universiteit, behalve de hulp van mijn professor. Had dit gemakkelijk in mijn appartement kunnen doen. Dus ik wilde er gewoon zeker van zijn dat het gepast was. Ik stuur het ter beoordeling naar de professor. Bedankt
toegevoegd de auteur Chashitsu, de bron

1 antwoord

Als student is je onderzoeksassociatie de universiteit - de professor staat buiten kijf. U moet uw aansluiting vermelden als:

Uw naam
  [optioneel: uw afdeling]
  University Name
  [optioneel: adres universiteitsadres]
  Plaats, Regio, Natie
  e-mailadres en/of andere contactgegevens

De gevraagde mate van gedetailleerdheid hangt af van de vereisten van de locatie waar u publiceert: het kritieke deel is naam, instelling, stad/land en duurzame contactgegevens voor u (aangezien mensen u mogelijk vijf of tien jaar later proberen te vinden).

Met dank aan je professor zal waarschijnlijk als co-auteur zijn: praat met je professor, omdat het antwoord zal afhangen van de mate van betrokkenheid en de conventies van de gemeenschap die je indient --- computerwetenschap 3D-printen en biologie 3D-printen is heel anders. Als uw professor geen co-auteur is, moeten deze in plaats daarvan worden herkend in uw bevestigingsgedeelte.

5
toegevoegd
Ik zou de coauthorship voor de professor benadrukken, aangezien het OP blijkbaar niet duidelijk is over de conventies in een dergelijk geval. De uitspraak Hij heeft me echt geholpen mijn idee vorm te geven zou een duidelijk teken moeten zijn voor een bijdrage die coauthorship verdient.
toegevoegd de auteur Fuhrmanator, de bron