Welke effecten (indien van toepassing) hebben gecontroleerde undergraduate cursussen op afgestudeerde opnames?

Ik ben ingenieur-undergraduate en mijn universiteit vereist niet dat ik wiskundecursussen voorbij de standaardrekensequenties en differentiaalvergelijkingen haal. Het vak dat ik interessant vind om deel te nemen aan de grad school is enigszins wiskundig intensief, tot het punt dat het meer wiskunde vereist dan wat ik heb genomen. Op dit moment heb ik nog twee jaar om af te studeren, en tot die tijd neem ik ongeveer 17-18 uur per semester, dus het zou erg moeilijk zijn om een ​​extra wiskundecursus te volgen. Ik overwoog om er eenvoudig een officieel te auditeren, zodat het op mijn transcript verschijnt en ik op zijn minst enige blootstelling aan het onderwerp heb.

Mijn vraag is: zal dit enige positieve voordelen hebben terwijl ik solliciteer voor een graduate school? Of gaat de toelatingscommissie ervan uit dat ik niet zoveel heb geleerd als iemand die de cursus daadwerkelijk heeft gevolgd, en neem het met een korrel zout dat ik het materiaal ken?

Over een gerelateerde opmerking: wat als de cursus die ik heb gecontroleerd direct in mijn major was? Zou dat nuttig zijn (als het bijvoorbeeld een cursus op graduate niveau zou zijn)?

1

1 antwoord

Mijn vraag is: heeft dit enige positieve voordelen terwijl ik solliciteer voor een graduate school?

Ik denk dat je vraagt ​​of het je toepassing competitiever zal maken. Antwoord: niet veel. Bij veel/de meeste universiteiten kan iedereen elke cursus op elk moment auditen, en het certificeert niet meer dan dat ze voor de klas kwamen - in sommige gevallen zelfs niet. Ik had dit semester een auditor in een cursus die opdook voor de eerste helft van de colleges en niet voor de tweede helft. Mijn antwoord: oke. Het verschijnt in mijn archief - dus vermoedelijk ook het hare - dat zij de cursus heeft gecontroleerd. Mij ​​wordt niet gevraagd om een ​​cijfer van welke aard dan ook.

Of gaat de toelatingscommissie ervan uit dat ik niet zoveel heb geleerd als iemand die de cursus daadwerkelijk heeft gevolgd, en neem het met een korrel zout dat ik het materiaal ken?

Ze zouden waarschijnlijk helemaal niets aannemen. Ze zouden dit zeker niet beschouwen als een bewijs dat je het materiaal hebt geleerd: een slechte cijfer halen in een cursus geeft zeker niet het leren van het materiaal, en auditing toont minder dan dat.

Natuurlijk kun je dingen leren door een cursus te auditen. Maar je kunt ook leren door buiten te lezen en op andere manieren. Echter, de meeste studenten op dit niveau leren meer door daadwerkelijk een cursus te volgen, en als je het natuurlijk goed doet in de cursus, wordt die kennis (tot op zekere hoogte) gecertificeerd en kan deze met voordeel in je afgestudeerde toepassing worden gebruikt .

Verhaalcontrole: u zegt dat u nog twee jaar undergraduate-studie hebt en geen tijd kunt vinden om één cursus officieel te nemen waarvan u denkt dat die voordelig is voor uw beoogde afstudeeronderzoek. Deze professor die een aantal jaren afgestudeerde aanvragen leest, vindt dat moeilijk te geloven. Over twee jaar moet je in de tijd kunnen werken om een ​​extra cursus te volgen, bijvoorbeeld door (i) cursussen te volgen in de zomer of (ii) van één cursus achter elkaar te excuseren, bijvoorbeeld door een examen af ​​te leggen waaruit uw competentie blijkt. Dit is iets om met je bachelor-adviseur over te praten.

3
toegevoegd
@Nate: Technische programma's zijn berucht om overbelasting, ja. Dus ik geloof dat het wat problemen zou kunnen opleveren en enige planning zou moeten nemen om een ​​extra cursus te krijgen. Maar als het OP van toepassing is op de graduate school, "Sorry, ik was te druk met mijn major in iets anders" zal niet zo overtuigend zijn.
toegevoegd de auteur Pete L. Clark, de bron
Goed antwoord in het algemeen, maar ik vind de claim van de vrager niet zo moeilijk te geloven. Sommige niet-gegradueerde programma's hebben zeer weinig flexibiliteit.
toegevoegd de auteur Nate Eldredge, de bron