Hoe UI-ontwikkelvaardigheden (voor een Java-ontwikkelaar) verbeteren?

Ik heb gewerkt aan backend-ontwikkeling met voornamelijk Java. De afgelopen 6 maanden heb ik veel aan UI gewerkt en ik wil mijn vaardigheden verbeteren. Ik ben op de hoogte van HTML, CSS en JavaScript (ook jQuery en YUI) maar ik heb ze nooit onder de knie kunnen krijgen, zodat ik sneller efficiënte en onderhoudbare oplossingen kan ontwikkelen dan nu. Kunnen andere UI-ontwikkelaars mij tips/hulpmiddelen geven? Ik wilde ook meer leren over patronen en best practices voor UI-ontwikkeling.

3
@stakx - Nee, niet goed voor programmeurs. Ik wou dat meer mensen de veelgestelde vragen van de programmeurs zouden lezen voordat ze er niet-topic-vragen op zouden plaatsen.
toegevoegd de auteur Oded, de bron
@stakx - Niet elke vraag heeft een plaats op een Stack Exchange-site. Wanneer ik in dit geval een site suggereer (bijvoorbeeld UX ), zou ik er bij de OP blijven aandringen om de veelgestelde vragen te lezen en te beslissen of de vraag zal worden gevonden een thuis daar.
toegevoegd de auteur Oded, de bron
@stakx - Dat is mijn punt. Ik heb de UX FAQ niet gelezen, dus ik weet het niet. Als hun FAQ aangeeft dat het off-topic is, het zij zo.
toegevoegd de auteur Oded, de bron
@Oded, ik heb mijn eerdere opmerkingen verwijderd. Die discussie ging nergens heen. Ik herhaal gewoon een deel van mijn oorspronkelijke bericht: "@bluetech: interessante vraag, maar misschien niet geschikt voor Stack Overflow."
toegevoegd de auteur stakx, de bron

Geen antwoorden

0