Hoe kan ik het AAC-formaat streamen vanaf http://ipadres: poort?

Ik ben op zoek naar een gratis flash-speler (geen Windows Media Player) om AAC-audio te streamen vanaf een website met een dergelijke link: ipadres: poort, met. Welke speler kan ik gebruiken? Ik heb geprobeerd JWplayer te gebruiken, maar ik kon het niet instellen.

1
JW Player ondersteunt AAC. Wil je ons de code laten zien voor wat je hebt geprobeerd, zodat we een oplossing kunnen voorstellen?
toegevoegd de auteur Brad, de bron
Ik lees op de JWplayer-site dat deze speler geen crossdomein ondersteunt. In feite moet ik deze speler op een site met de naam www.mysite.com zetten en streamen vanuit ipadres: poort. Ik heb geen enkel voorbeeld van dit gebruik gevonden.
toegevoegd de auteur Tab, de bron

2 antwoord

Use the shoutcast player, as in the jwplayer example below or this one: http://www.wavestreaming.com/player/free-shoutcast-flash-player

In principe is je bron een shoutcast-stream, dus je kunt elke op flash gebaseerde shoutcast-audiospeler gebruiken.

0
toegevoegd
Je hebt zeker niet RTMP nodig om AAC te streamen. In ieder geval heeft hij al gezegd dat de streams beschikbaar zijn en hij wil ze gewoon spelen.
toegevoegd de auteur Brad, de bron
Heb je daar bronnen voor? Ik had kunnen zweren dat ik dit in het verleden heb gedaan via SHOUTcast-serverzijde en JWPlayer aan de voorkant. longtailvideo.com/support/jw-player/jw-player-for-flash-v5/…
toegevoegd de auteur Brad, de bron
Je kunt de flitser niet gebruiken om rechtstreeks vanuit de poort te streamen, je moet het transcoderen of eerst remux naar RTMP om de server te voeden en dan remux naar RTMP of naar HTTP OSMF en spelen met standaard jwplayer enz.
toegevoegd de auteur Andrew, de bron
Hij, dus dit is het antwoord, gebruik Shoudcast, ik zal de mijne bewerken.
toegevoegd de auteur Andrew, de bron
zoals ik al eerder schreef, ondersteunt JWplayer geen crossdomein. Het is mijn bedoeling om audio te streamen van ht t p:// ipadres: poort-adrestype. Alsjeblieft, kun je een eenvoudig voorbeeld van dit type speler plaatsen?
toegevoegd de auteur Tab, de bron
Hoe kan ik shoutcast gebruiken? Zijn er officiƫle shoutcast flash-spelers? Mijn streamhosting is nog niet op shoutcase.
toegevoegd de auteur Tab, de bron

Ik raad aan om ViaStreaming-services te gebruiken, ze bieden gratis voor clients aac +, aac, mp3 stream flash player zonder transcoder of extra server, rechtstreeks van SHOUTcast-server.

Example: http://s1.viastreaming.net/8100

0
toegevoegd
Ik heb nog een abonnement met shoutcast. Zijn er andere oplossingen?
toegevoegd de auteur Tab, de bron