Importing Existing Rails Application to RubyMine Project

Ik heb momenteel onnodige problemen met het testen van RubyMine. Mijn grootste probleem is dat ik geen manier kan vinden om een ​​bestaande rails-applicatie op mijn systeem te nemen en deze naar een officiële RubyMine-applicatie om te zetten, zodat ik alle functies van RubyMine kan ervaren.

De enige opties die voor mij beschikbaar zijn, zijn om een ​​nieuw RubyMine-railsproject te maken, om een ​​railsproject van een git-afstandsbediening te trekken (werkt niet), of om een ​​vorige railsdirectory te openen (waarmee je de railscode kunt bewerken, maar het herkent deze map niet als een RubyMine-project, dus ik kan niet alle voordelen van RubyMine voor rails opsommen).

Help me alsjeblieft, RubyMine lijkt veelbelovend

Dit is RubyMine 4 trouwens.

8

1 antwoord

File | Open Directory should create a new RubyMine project from the existing sources. I've just tried with a new Rails app and it recognized it as a Rails project and all the features work just like for the new project created from RubyMine.

7
toegevoegd
@Voldy Bedankt - het lost mijn probleem op.
toegevoegd de auteur gotqn, de bron
Huh, dus ik probeerde dit met een andere rails-applicatie die ik had en het eindigde met werken; het werkt echter nog steeds niet met deze andere rails-applicatie. Heb je enig idee waarom dit zou gebeuren?
toegevoegd de auteur jab, de bron
Het verwijderen van .idea dir en heropening heeft me geholpen.
toegevoegd de auteur Voldy, de bron
@gotqn, vergeet niet om .idea directory toe te voegen aan gitignore en beter aan een globale.
toegevoegd de auteur Voldy, de bron