iPhone Dev - Creëer eenmalig UIAlertView zoals in Temple Run

Weet je hoe Temple Run soms meldingen ontvangt wanneer je de app opent die verschijnt, ook al werk je de app niet bij? Ik begrijp hoe u dit zou implementeren als u een update zou indienen voor uw app, maar hoe implementeert Imangi nieuwe meldingen zonder nieuwe versies van de app vrij te geven? (Ik neem aan dat ze het van een server uploaden, maar ik ben een amateur van dat soort dingen, dus kan iemand een vage uitleg geven over hoe ik dat kan doen? Moet ik internet programmeertalen leren: O?)

Bedankt.

2

2 antwoord

Ik ben het met Jonathan eens. Ik zou een plist met een referentienummer op je server zetten. en het zou er ongeveer zo uitzien. Ik gebruik concept, geen code. Het zou zo simpel zijn als het hosten op uw server. Of het kan net zo ingewikkeld zijn als het maken van een gebruikersinterface op uw website waarmee u de informatie gewoon kunt inpluggen en het een plicht voor u zou creëren.

-(void)checkanddisplaynotificationbasedonupdatedplistontheserver{

  int currentnotificationnumber = userprefs preference for item "notification"

  get and parse notification.plist from your server
  notificationnumber = object at index 0
  if notificationnumber > currentnotificationnumber{
  display your notification with parsed plist
  }
}
2
toegevoegd

Je zou een plist online kunnen hosten, met een reeks waarschuwingen opgeslagen als woordenboeken, met attributen als 'titel', 'lichaam', enz. De app zou dit dan ontleden en een waarschuwing maken. U kunt dan een methode instellen die naar updates van dit bestand zoekt telkens wanneer de app wordt geopend en verbinding heeft.

Dit is niet de enige manier - er zijn waarschijnlijk honderden andere soorten bestanden/geautomatiseerde systemen te gebruiken, maar dit is een eenvoudige manier, en ongeveer hoe ze allemaal werken, en ik heb zoiets geïmplementeerd in sommige van mijn apps. Ik hoop dat dit helpt, als je geen hulp nodig hebt bij het coderen, zal ik je graag helpen!

Jonathan

1
toegevoegd