Sla toetsaanslagen op in spreadsheet + timings

Als onderdeel van mijn proefschrift probeer ik uit te testen hoe bruikbaar verschillende typen toetsenbordinterfaces voor nummerinvoer zijn. Om dit te doen, moet ik elke toetsaanslag van mijn deelnemers en de tijden van elke druk op de toets opnemen. Het is niet voldoende om alleen op te nemen wat ze op een formulier indienen, want ik moet bijhouden hoeveel fouten ze ook zien en corrigeren. Ik hoop dat ik deze informatie op een of andere manier schrijf naar een .csv/spreadsheet om na de experimenten te analyseren.

Mijn supervisor stelde voor om een ​​webpagina te maken en Javascript hiervoor te gebruiken, maar helaas ben ik een absolute beginner. Mijn kennis is beperkt tot HTML. Kan iemand me alsjeblieft helpen of een plek voorstellen waar ik meer informatie over dit onderwerp zou kunnen vinden? Ik heb de laatste dagen met weinig geluk op internet gezocht. In essentie wil ik iets doen zoals in dit voorbeeld http://javascript.info/tutorial/keyboard-events # test-stand-test-stand behalve om het te schrijven naar een extern bestand op mijn computer en met de opname van timings voor het indrukken van toetsen.

Erg bedankt,

Een wanhopige student.

1

1 antwoord

Je kunt JavaScript niet rechtstreeks naar een bestand schrijven. U kunt in plaats daarvan de gegevens naar de server verzenden om een ​​bestand in de indeling .csv op te slaan naar een opgegeven locatie. Als alternatief kunt u de gegevens uitvoeren in een indeling die gemakkelijk in Excel kan worden gekopieerd.

Ik raad aan een Node.js -server in te stellen en jQuery + AJAX te gebruiken om de gegevens naar uw server te verzenden via POST vraag dan een .csv bestand op de server op.

0
toegevoegd