jboss-server gestart. maar met uitzondering java.net.bind; adres is al gebruikt

ik probeer mijn lokale jboss (4.0.1) -server te starten, vóór dat aangepaste run.bat-bestand dat geschikt is voor mijn omgeving en ook jndi-gegevensbron configureerde naar lokale server (hier is mijn gegevensbron externe MSSQL Server-database). ik zie dat de jboss-server is gestart, hierboven staat ook de "uitzondering java.net.bind: poort is al in gebruik". krijgt hetzelfde antwoord na het wijzigen van poortnummer ook. toen kwam ik erachter dat java.exe op dezelfde poort werkt. i colsed dat (java.exe) applicatie opnieuw gestart server, maar geen verandering in reactie

hier wanneer we proberen de server te starten, ongeacht het poortnummer dat we aan jboss hebben gegeven, wordt het gebruikt door java.exe tijdens het opstarten van de server. kun je helpen om het te laten lopen

bij voorbaat dank

0
Het is al begonnen ...
toegevoegd de auteur Thorbjørn Ravn Andersen, de bron
U hebt ergens een instantie meer . Stop dat eerst
toegevoegd de auteur Thorbjørn Ravn Andersen, de bron
SOmething heeft al de havens bezet die JBoss wil gebruiken. Je moet leren hoe je kunt identificeren wat - dat is platformafhankelijk.
toegevoegd de auteur Thorbjørn Ravn Andersen, de bron
ik kan dat "jboss begon" op cmdvenster, maar net daarboven kan ik ook die java.net.bind uitzondering zien; adres is al gebruikt
toegevoegd de auteur sheeth, de bron
Hoe kan ik controleren op een andere instantie. wat bedoel je precies, hoe kan ik dat stoppen
toegevoegd de auteur sheeth, de bron

2 antwoord

JBOSS gebruikt veel poorten welke poort is het poortnummer waarover het klaagt? Hebt u meerdere ip-adressen op dezelfde machine?

0
toegevoegd
Op welk type server draait u? Wat is het poortnummer? als u Unix opstart, start dan een poort onder 1024 en uw bent geen root die zou kunnen verschijnen als een netbind-uitzondering, die het probleem zou kunnen veroorzaken dat u ziet.
toegevoegd de auteur ams, de bron
het probleem is niet met een bepaalde poort. voor het toewijzen van de poort controleer ik op gratis poorten door netstat -ano te doen, daarna wijs ik een vrije poort toe aan jboss dan ben ik mijn server aan het starten. wat de poort ook moge zijn, ik krijg hetzelfde probleem. en ik denk dat er maar één ip-adres is met machine
toegevoegd de auteur sheeth, de bron

1) Plaats een exacte foutmelding

2) Download een kopie van TcpView , naast het uitvoeren van "netstat - een"

3) Controleer op firewallproblemen (vooral Windows-firewall)

4) Lees deze draad:

0
toegevoegd
Dat komt omdat java.exe eigenlijk het jboss-exemplaar is. Elke keer dat u Jboss start, wordt er een JVM (java.exe) uitgevoerd.
toegevoegd de auteur Tomer, de bron
Nogmaals: 1) Plaats de exacte fout (het zal help!), 2) "TcpView" geeft u meer informatie dan "netstat", 3) Controleer uw firewall (wat het hele probleem zou kunnen zijn) !), en 4) lees de thread die ik heb geciteerd. Post alsjeblieft wat er gebeurt!
toegevoegd de auteur paulsm4, de bron
helaas kan ik geen kopie van die fout posten. ik deed netstat -ano, en vond de applicatie (java.exe) die op dezelfde poort draait. ik heb die applicatie gesloten. opnieuw probeerde ik om de server te beginnen er is geen verandering in reactie. wat ik hier vond is, telkens als ik probeer om de server met een bepaalde poort te starten, dezelfde poort wordt gebruikt door java.exe (java.exe begint ook)
toegevoegd de auteur sheeth, de bron