findViewById () niet gevonden id in geneste lay-out?

Mijn xml:

....
         ......

ik gebruik findViewbyid find img_sun (ImageView) maar het niet vinden? LinearLayout genest in RelativeLayout.  ik zou moeten doen ... img_sun krijgen?

0
toon ons uw .java-bestand aangezien uw XML-bestand goed lijkt
toegevoegd de auteur Akram, de bron
Heb je geprobeerd het project te bouwen zonder de fouten die door de eclips werden gegeven te negeren? Eclipse heeft enkele problemen met het vernieuwen van het automatisch gegenereerde R-bestand in uw project wanneer u iets aan uw XML-bestand toevoegt. U moet soms zelf bouwen wanneer u iets op xml-bestanden wijzigt.
toegevoegd de auteur 0x5f3759df, de bron

3 antwoord

controleer of je een import hebt zoals 'yourpackagename.R' in je activiteit. Als je het dan probeert te verwijderen .. Ga ook grondig te werk ..

0
toegevoegd

1) Maak eerst je project schoon

2) Als u meerdere lay-outs voor uw huidige activiteit hebt, controleert u of uw weergaven in al deze activiteiten zijn gedefinieerd.

0
toegevoegd

"ik gebruik findViewbyid find img_sun (ImageView)" Nou, dat is zeker niet de juiste syntaxis ... Het zou er zo uit moeten zien:

ImageView iv = (ImageView) findViewById(R.id.img_sun);
0
toegevoegd
ik probeer het maar R.ID niet geïdentificeerd id img_sun. het ziet ids horen bij Relativelayout (niveau 1), id's horen bij Linearlayout (niveau 2) niet geïdentificeerd
toegevoegd de auteur user1465351, de bron