Widget toont "App is niet geïnstalleerd" Toast in ICS

Ik heb een widget gemaakt die prima werkt op mijn Galaxy Nexus via Eclipse, maar wanneer ik een ondertekende apk maak, de foutopsporingsversie van de telefoon verwijder en de nieuwe apk installeer en probeer deze op het startscherm te plaatsen, krijg ik de volgende toast bericht: "App is niet geïnstalleerd".

Om het even welke ideeën waarom dit gebeurt?

Bedankt

12
Klinkt als gremlins ... Herstart telefoon en probeer het? Zorg ervoor dat u toepassingen van onbekende bronnen toestaat (Instellingen-> Beveiliging-> Onbekende bronnen toestaan) en installeer uw ondertekende apk. Als dat niet lukt, probeer dan je hoofd te kloppen terwijl je op één voet staat en de widget met je neus te plaatsen: D
toegevoegd de auteur Russ, de bron
Herstart ik zal! Ik kom terug om te bevestigen of dat het was of niet.
toegevoegd de auteur Sandy, de bron
Verwijderen -> opnieuw opstarten -> installatie ... maar hetzelfde resultaat = [
toegevoegd de auteur Sandy, de bron

6 antwoord

Eigenlijk heb ik net ontdekt wat er mis ging. Ik maak verschillende widgets op basis van dezelfde code, en vlak voor het bouwen heb ik de pakketnaam aangepast en gewijzigd. Ik heb het updaten van het "android: configure" -veld in de appwidget-provider xml gemist, dus dit veroorzaakte dat de configuratie-activiteit "niet gevonden kon worden".

35
toegevoegd

Ik had net dit probleem en de oplossing was iets dat ik hier niet vermeldde: ik had de activiteit veranderd die ik gebruikte om mijn widget te configureren, maar was vergeten een intent filter toe te voegen aan mijn AndroidManifest.xml.


  
    
  

26
toegevoegd

Hetzelfde probleem was ook in mijn app. Wat ik deed is dat ik gewoon het "android: configure" -veld verwijder van de appwidget-provider xml en het begon goed te werken.

8
toegevoegd
goed. werkt nu. maar hoe activeer je nu het configuratiescherm?
toegevoegd de auteur OWADVL, de bron
Dit werkte niet voor mij - maar de onderstaande oplossing deed.
toegevoegd de auteur slott, de bron

controleer of u de parameter 'maxSdkVersion' in uw manifest hebt gegeven .. Dit geeft u mogelijk een fout met een bepaald apparaat ... Geef in plaats daarvan targetSdkVersion ...

1
toegevoegd

In het geval het andere kan helpen voor mijn fout
Ik heb ten onrechte android toegevoegd: exports = "false" en mijn configuratie-activiteit heeft altijd popup gemaakt het geëxporteerde moet waar zijn om widget-configuratie te laten werken

Samenvattend, zorg ervoor dat hieronder staat 1) activiteit android: naam verwijst echt naar de juiste pakketnaam, in het bijzonder gebruik je ".widget.xxxxxActivity" (pas op voor de volledige stop)
2) Android: geëxporteerd = "waar"
3) uw configuratie-activiteit heeft hieronder

 
  
 

4) in uw appwidget-provider, zorg ervoor android: configure = "uw juiste configuratie-activiteit in stap 1

0
toegevoegd

I had the same issues with this problem , Thanks to https://stackoverflow.com/a/11187572/3763837 i could fix the issue.By default it was 21 and i changed to 19. Now app is working good.

0
toegevoegd