JoyStick-invoer zonder DirectInput via WinForms, WPF of Metro?

is het mogelijk om JoyStick-invoer (ZONDER DirectInput) te krijgen van WinForms, wpf of Metro-evenementen? Of van de WinProc callback misschien met behulp van de HID? OPMERKING: De reden dat ik breed ben in de API's waar ik om vraag is omdat als ik een oplossing in één kan vinden, ik deze waarschijnlijk kan doorgeven aan wat ik nodig heb.

Ik heb geen duidelijk antwoord gevonden op Google en de reden waarom ik vraag is omdat iv'e de voorkeursmethode hoorde om Toetsenbord- en Muisinvoer te krijgen door het Window-gebeurtenissysteem te gebruiken .... Dus ik dacht dat het leuk zou zijn om te hebben De invoer van JoyStick werkt op dezelfde manier.

Als dit mogelijk is met de HID (wat is het zeker), zou iemand mij dan kunnen wijzen op een goede start richting voor onderzoek?

EDIT: I found "Raw input" might be my solution: Raw Input

1
Ik vond deze stackoverloop .com/vragen/2165230/& hellip; Niet zeker of het een duplicaat is maar de voorkeursmethode bespreekt. Het heeft een voorbeeld dat je waarschijnlijk zou kunnen aanpassen aan je behoeften.
toegevoegd de auteur Jeremy Thompson, de bron
Tnx dat heeft me echt gebracht waar ik wilde zijn! De post was niet rechtstreeks voor JoyStick-invoer, maar ik zag wel een bericht hieronder dat me ook leidde "Over Raw Input" " msdn.microsoft.com/en-us/library/ms645543%28VS.85%29.aspx&q‌ uot ;
toegevoegd de auteur zezba9000, de bron
Ik heb de link toegevoegd ...
toegevoegd de auteur zezba9000, de bron

Geen antwoorden

0