converteren van https naar http seo implicaties

Ik denk aan het omzetten van https naar http (grote delen van de site zullen http zijn, maar beveiligde delen zullen https zijn). Wat zijn de SEO-implicaties wanneer Google de https-versie al als # 4 opslaat wanneer ik naar de site zoek? Wat kan ik doen om deze gevolgen te verzachten?

0
Als u iemand voor SEO betaalt, kunt u zich waarschijnlijk veroorloven om https te gebruiken. IMHO, SEO is slangenolie, en op zijn best zeer tijdelijk, in het slechtste geval, indien gedetecteerd, rangschikt de zoekmachine u voor het proberen van SEO.
toegevoegd de auteur mda, de bron
Ik stem om deze vraag als niet-onderwerp te sluiten omdat SEO-vragen nu bij Webmasters horen
toegevoegd de auteur user1864610, de bron

2 antwoord

Overschakelen naar http zou geen effect op uw ranglijst moeten hebben, omdat het niets te maken heeft met de inhoud op de pagina.

1
toegevoegd

Waarom wil je overschakelen van https naar http? https is veiliger, heeft geen negatieve gevolgen voor de klant en Google moedigt webmasters expliciet aan om https te gebruiken voor een "veiliger" web.

Als u nog steeds wilt migreren van http naar https, moet u ervoor zorgen dat uw https-versie verwijst naar de http-versie met een 301-header (permanent verplaatst) om dubbele inhoud te voorkomen (dezelfde pagina, dezelfde inhoud, verschillende URL's)

0
toegevoegd