Firemonkey ScrollBox-bewerking tijdens ontwerptijd

Ik ontwerp een applicatie in Firemonkey en sommige besturingselementen bevinden zich in een scrollbox. Is er een manier om de inhoud van het gedeelte buiten het weergegeven gebied van de Scrollbox te bewerken door op een of andere manier de schuifbalken op DesignTime te verplaatsen?

1

3 antwoord

Ik heb dezelfde ervaring gehad. De enige manier waarop ik de schuifbalk in de ontwerpmodus kan laten scrollen, is door het muiswiel te gebruiken. Als dat niet zo was, weet ik niet hoe iemand buiten het zichtbare gedeelte van de schuifbalk kan ontwerpen. Is dat wat je momenteel doet?

2
toegevoegd
Nee! Het muiswiel werkt niet voor mij :-(
toegevoegd de auteur Paolo Ingraito, de bron

Ik denk dat je dat niet rechtstreeks kunt doen (omdat de schuifbalken niet zichtbaar zijn in de prop. Inspector). Het lijkt erop dat de enige manier zou zijn om het object dat u wilt bewerken te selecteren in de structuurboom en vervolgens om de eigenschappen ervan, zoals de positie, in het infovenster in te stellen.

Als alternatief kunt u een ScrollBox-afstammeling maken en de schuifbalken (met opgeslagen ingesteld op false) publiceren zodat hun waarden tijdens de ontwerpfase kunnen worden gewijzigd.

0
toegevoegd
Heel erg bedankt voor je antwoord .. Ik ga voor de niet-visuele benadering, door eigenschappen in Object Inspector te bewerken, totdat het onhandelbaar wordt ... Dan ga ik over op de andere methode
toegevoegd de auteur Paolo Ingraito, de bron

U moet de optie Aangepast apparaat gebruiken en de grootte van de weergave wijzigen.

0
toegevoegd