Wanneer kunnen HTML-formulieren de PUT- en DELETE-methoden gebruiken?

Na bijna 2 jaar geleden besproken te zijn en WONTFIX (1) te hebben gemarkeerd, lijkt het nu bezig te zijn om eindelijk verholpen te worden (2).

Weet iemand wanneer dit eindelijk wordt toegevoegd aan belangrijke browsers? (meer in de buurt van "in een maand" of meer in de buurt van "in een jaar"?)

Vooral slecht is dat zowel Chrome als Firefox niet alleen PUT en DELETE negeren, maar een GET-verzoek op zijn plaats verzenden, waardoor alle formuliervariabelen in de URI worden weergegeven.

2
Vraag: Who cares? Je kunt "put" en "delete" naar hartenlust gebruiken bij de meeste webservers, zowat elke Javascript-client en/of zowat elke Http-clientbibliotheek. Welke URL zou een eindgebruiker willen benaderen via een browser die nog niet wordt gedekt door de standaard "get" - of "form/method = post" -protocollen?
toegevoegd de auteur paulsm4, de bron
Ik kan je vertellen dat het zeker niet in de komende IE 10 staat;)
toegevoegd de auteur paulsm4, de bron
StackOverflow heeft nog geen kristallen bol gevonden . :-) We kunnen de toekomst niet voorspellen, en dit is geen discussiebord. Deze vraag is 100% niet geschikt voor StackOverflow. Stemmen om te sluiten als "niet constructief". Lees de [FAQ} ( stackoverflow.com/faq ) zodat u weet wat (en niet) juist is om hier te vragen. Door op het onderwerp te blijven, blijft het overzichtelijk en wordt SO een nuttige programmeerbron. Bedankt.
toegevoegd de auteur Ken White, de bron
@ChristianSteimel "wacht een week of twee"? Maak je een grapje? het lijkt meer op "een jaar of twee wachten tot de beslissing (indien aanwezig) wegzakt naar grote browserfabrikanten en vervolgens nog een jaar of twee wachten tot de oudere browsers ongeldig worden"
toegevoegd de auteur poncha, de bron
@ChristianSteimel css3 ondersteuning door browsers: quirksmode.org/css/contents.html en de spec is er al een tijdje, hoelang? ; nu wil ik u eraan herinneren dat MSIE7 nog steeds op grote schaal wordt gebruikt op de markt, ondanks dat MSIE9 wordt gepusht als beveiligingsupdate ... dus hoe ver weg zijn we van het krijgen van nieuwe formulierkenmerken? Vertel jij mij het
toegevoegd de auteur poncha, de bron
Een URL om iets te verwijderen of bij te werken, zoals in DELETE of PUT. VERWIJDEREN/profiel of PUT/profiel bijvoorbeeld, in tegenstelling tot GET/profiel. HTTP heeft dat vocabulaire met een reden. Ik weet dat ik het via JS kan verzenden, maar niet elke gebruiker heeft mogelijk JS ingeschakeld en de terugval van GET is niet nuttig.
toegevoegd de auteur cst, de bron
Iemand heeft misschien meer inzicht in de kwestie dan ik, geen "kristallen bol" nodig. Het is constructief, omdat het mij (en anderen) helpt om te beslissen of we een work-around willen implementeren of gewoon een week of twee willen wachten.
toegevoegd de auteur cst, de bron
Was dat een gok of kennis? In de afgelopen paar jaar zijn dingen Chrome en FF pas weken nadat ze W3C zijn geworden in de pas gegaan, vaak zelfs nog voordat het W3C voorbij was. Wat u zegt, klinkt meer als 2005 dan vandaag. Mag ik vragen waarom zoveel mensen zonder feitelijke kennis over het onderwerp opmerkingen schrijven?
toegevoegd de auteur cst, de bron

Geen antwoorden

0