Grafiek van grafiekgrafiek neemt de hostingweergave niet over

De hoogte van mijn Core Plot-grafiek is aanzienlijk korter dan de hoogte van de grafiekhostweergave ( CPTGraphHostingView , gemaakt op basis van xib). De breedte lijkt goed te zijn.

Ik heb dezelfde code voor een "volledig scherm" -grafiek (de hostingweergave is dezelfde grootte als de bovenliggende UIView ), en de hoogte en breedte zijn beide prima. Alleen de hostingweergave die ongeveer de helft van het scherm opvult, heeft dit probleem.

Ik kan nog steeds de gewenste grafiekhoogte bereiken door de hostingweergave afgelopen uit te rekken waar het zou moeten zijn, maar ik zou graag willen weten waarom dit gebeurt en het probleem oplossen. Welke eigenschappen moet ik proberen aan te passen?

(Het is niet paddingTop of paddingBottom . Ik heb die geprobeerd.)

0

1 antwoord

De grafiek vult altijd de hostingweergave. Ofwel de hostingweergave wordt niet op maat gemaakt zoals u van plan was of er is extra padding in de grafiek en/of het plotgebiedframe.

2
toegevoegd
Bedankt voor het antwoord, Eric. Welke eigenschappen moet ik controleren op extra opvulling? Ik ben een beetje in de war omdat ik een andere grafiek heb die goed werkt. Ik kan niet lijken te vinden wat het probleem veroorzaakt.
toegevoegd de auteur James, de bron
Het probleem is opgelost toen ik de hostingweergave verwijderde van de xib en een nieuwe maakte met dezelfde afmetingen. Er zijn geen wijzigingen in de code aangebracht, dus het moet zijn veroorzaakt door per ongeluk een eigenschap in de xib van mijn kant te wijzigen.
toegevoegd de auteur James, de bron