Mobiele locator met behulp van mobiel nummer?

Ik wil weten of het mogelijk is om de huidige locatie van de mobiele telefoon te krijgen met behulp van een mobiel nummer. Kun je me een algoritme voorstellen? Ik wil een webservice maken en deze integreren met Google maps.

0

1 antwoord

Nee, dit is niet mogelijk. Zelfs voor de vervoerders is het niet mogelijk om GPS-gebaseerde coördinaten te krijgen voor een willekeurig apparaat waarnaar wordt verwezen met telefoonnummer, om duidelijke privacyredenen.

U hebt software op het apparaat nodig om de locatie te melden. Op dat moment kunt u net zo goed bestaande software gebruiken, zoals Google Latitude (voor Android). Er zijn veel oplossingen die er zijn.

0
toegevoegd
Ja, ze kunnen zeker je algemene locatie vinden, maar zoals mijn antwoord aangeeft, kunnen ze je GPS-gebaseerde coördinaten niet vinden tenzij de telefoon is geconfigureerd om die informatie te delen (zoals tijdens een noodoproep).
toegevoegd de auteur Brad, de bron
Ik ben er vrij zeker van dat de koerier kan achterhalen met welke celtoren een telefoon is verbonden. Ze zullen die info echter niet onthullen, tenzij je politie bent.
toegevoegd de auteur Alexey Frunze, de bron