De tekst van de <p> -tag in een beheerde bean lezen

Wel i guess the header sums it up, i have a managed bean linked to a Facelets page, i want to read text from normal html

element into the managed bean or send it to it.

ik heb dit

tag dynamisch gemaakt met een JavaScript, dus dat is waarom ik geen JSF-elementen kan gebruiken.

voorbeeld

text text

Is dit mogelijk ? Ik heb het nodig omdat ik veel normale Html elementen heb die ik wil gebruiken de tekst erin (normaal betekent geen facetten of een java-tag).

Bewerken: nu heb ik de javascript-methode gebruikt en de methode, maar deze blijft nul keren in de bonenzijde, alsof de waarden helemaal niet zijn ingesteld.

Backing Bean not getting values sent by javascript this thread now has the problem with all its data.

0
@LuiggiMendoza jouw oplossing is een slechte tip voor iemand die Facelets gebruikt. Als JavaScript is uitgeschakeld, gedraagt ​​de pagina zich inconsistent.
toegevoegd de auteur thejartender, de bron
In plaats van dynamische tags te maken, kunt u niet alleen dynamische tekst instellen voor vooraf gedefinieerde h: outputText/h: inputHidden? Is daar een ander probleem mee?
toegevoegd de auteur Ahamed Mustafa M, de bron
U kunt een JSF-component plaatsen om de

s bij te sluiten. een Panel of Fragment en bind deze componenten aan de back-bean-eigenschap en ontleed de inhoud in de back-upboon.

toegevoegd de auteur Shahzeb, de bron
Het beste zou zijn om die tekst in een in de "onclick" javascript-methode van je commandButton/commandLink door te geven, op die manier zou je JSF-beheerde bean de tekstwaarde kunnen aannemen. Je kunt het doen met pure JavaScript-methoden, zoals innerHTML, maar dat is een andere zaak
toegevoegd de auteur Luiggi Mendoza, de bron
@ Developer106 dus wat? De belangrijke kwestie zijn de UIComponent-waarden wanneer de methode action wordt aangeroepen (en als dit geldige waarden zijn). Hier is een Javascript InnerHTML codevoorbeeld. Je kunt de interne HTML van een component wijzigen/krijgen, zodra je de waarde hebt gekregen (maakt niet uit of die tekst dynamisch is gemaakt), moet je deze instellen op een (onthoud dat dit verborgen moet zijn in de ), dan wordt de actie uitgevoerd en is de inputHidden-waarde beschikbaar aan uw serverzijde.
toegevoegd de auteur Luiggi Mendoza, de bron
@thejartender "-tag dynamisch gemaakt met een JavaScript, dus dat is waarom ik geen JSF-elementen kan gebruiken" als JavaScript is uitgeschakeld, werkt de pagina ook niet :). Ik zou graag uw antwoord op dit probleem zien.
toegevoegd de auteur Luiggi Mendoza, de bron
@ Developer106 bewerk je bericht en voeg toe wat je hebt geprobeerd te zien hoe we je kunnen helpen.
toegevoegd de auteur Luiggi Mendoza, de bron
ja omdat het een applicatie is die afhankelijk is van javascript, dus ik moet de normale html-tags gebruiken
toegevoegd de auteur engma, de bron
dat zou kunnen werken, maar zou veel programmeerwerk kosten, maar is er geen manier om de html-gegevens rechtstreeks van de back-bean te krijgen?
toegevoegd de auteur engma, de bron
wil je alsjeblieft meer uitleggen? zodat ik de tekst van het dynamisch gecreëerde

-element kon krijgen en deze invoerHidden? wetende dat zijn dynamisch gecreëerde

betekent dat zijn waarde niet wordt bepaald totdat een functie optreedt nadat de pagina is geladen.

toegevoegd de auteur engma, de bron
en wat stel je voor? @thejartender
toegevoegd de auteur engma, de bron
Ik heb de methode van het gebruik van de JavaScript en de invoer verborgen geprobeerd en het blijft nul terug in de achtergrondboon in de waarden die het zou moeten instellen
toegevoegd de auteur engma, de bron

Geen antwoorden

0