SD-kaart Nieuwe problemen met eenvoudig volume

i'm attempting to follow the RPi tutorial RPi Noobs Installation

Ik heb echter een klein probleempje. In stap vier geven ze aan dat ze met de rechtermuisknop moeten klikken en Nieuw eenvoudig volume moeten selecteren in het contextmenu

Helaas heeft mijn Windows 10-pc dat selectie-item niet in het vervolgkeuzemenu. Ik heb de volgende selecties in termen van volumes: Uitbreiden, verkleinen en verwijderen.

Als ik deze stap verlaat en verder ga met de zelfstudie, plaats ik de SD-kaart in mijn RPi 2 en krijg ik de volgende foutmelding:

FOUT Fout bij het wijzigen van de grootte van de bestaande FAT-partitie

FOUT: FATS komen niet overeen

Ik heb SDA SD Formatter geïnstalleerd en de SD-kaart geformatteerd en ik heb ook twee verschillende SD-kaarten geprobeerd. 1. Samsung EVO 16GB (FAT32) 2. SanDisk 8 GB

Ik moet ook opmerken dat de Samsung-kaart 2 uur eerder werkte, toen ik probeerde de ethernet-verbinding op de Pi op te zetten en Rasbian goed liep. Het Ethernet werkte echter niet, dus besloot ik om de kaart te wissen en NOOBS opnieuw te installeren. Bedankt voor je hulp!

0
Wat is je vraag? Dit lijkt op een rant over Windows 10. Je kunt de kaart met elk programma wissen en de NOOBS-bestanden erop kopiëren.
toegevoegd de auteur Erick, de bron
Ik heb geen problemen met Windows 10. Ik heb de kaart gewist en NOOBS erop gekopieerd, ik krijg nog steeds dezelfde twee fouten wanneer de kaart in de RPi wordt geplaatst.
toegevoegd de auteur junkyardsparkle, de bron
Het klinkt voor mij alsof je het eerste deel van stap 4 hebt gemist waar staat dat bestaande partities moeten worden verwijderd. Dus als je bij dat gedeelte komt, zorg er dan voor dat je eenmaal op de mSDHC-kaart klikt om te zorgen dat het geselecteerd is (je zou die diagonale lijnen in de partitie waar je aan werkt zien te zien.) Dan doe je de Delete, dan maak je een nieuw eenvoudig volume.
toegevoegd de auteur hail, de bron

Geen antwoorden

0