Eigenschappen opgeven voor objecten die zijn geïnjecteerd in eenheden

Ik heb een interessant probleem met Unity en alle hulp wordt op prijs gesteld.

Ik wil een array van objecten in een constructor injecteren en ik wil elk object tijdens die injectie aan een code koppelen. Merk op dat er meer dan één object met dezelfde code kan zijn, dus ik kan geen woordenboek hebben.

Ik probeer eigenlijk kleine objecten in een bevattend object te injecteren en dan zal het bevattende object de code gebruiken om toegang te krijgen tot deze objecten wanneer dat nodig is.

Ik zou in orde zijn met het gebruik van een KeyValuePair; Ik zou ook vinden als ik een samengesteld object moest bouwen (zoals hieronder). Wat ik liever niet doe, is om afzonderlijk alle combinaties van code/object-elementen apart te registreren. Ik vind het niet erg om elk van de geïnjecteerde objecten te registreren.

Ik zou zoiets willen doen (ik weet dat het niet geldig is): 
  
   
    
     <!-- This could resolve to a KeyValuePair or a composite object -->
     
     
      
     
    
    
     
     
      
     
    
   
  
  
  
   
    
     
     
      
     
    
   
  
 

Dus in het eerste ingesloten object injecteer ik twee paren: code 01 met SmallObject1 en code 02 met SmallObject2. Voor de tweede is er maar één paar: code 01 met SmallObject3. Ik weet dat ik een converteerder van het aangepaste type kan schrijven die een reeks van de vorm "01, SmallObject1" kan hebben en deze naar een tekenreeks en het object kan converteren door de typenaam in code op te lossen. Ik hoopte dat te vermijden, indien mogelijk, en dit allemaal in de config te regelen.

Om het even welke ideeën?

Bedankt! Phil

1
ja ru de

Geen antwoorden

0