Kan ik de header van het verzoek instellen om javascript weer te geven zonder het indienen met Ajax?

Ik heb de volgende link op een pagina:

Delete

Let op de klasse 'srh' die het volgende jQuery-script zou activeren wanneer erop wordt geklikt.

$('.srh').click(function() {
    xhr.setRequestHeader("Accept", "text/javascript");
});

Mijn bedoeling was om de verzoekheader in te stellen om tekst/javascript op de volgende pagina weer te geven, maar ik krijg een 406-foutmelding. Is mijn syntaxis jQuery verkeerd? Is er niet genoeg tijd om de koptekst in te stellen voordat de pagina wordt geopend? Moet ik het jQuery-script de pagina-aanvraag laten uitvoeren nadat de header is ingesteld?

0

1 antwoord

Als de server met een 406 op u reageert, betekent dit dat deze geen antwoordtekst kan genereren met het mediatype dat u hebt aangevraagd.

U hebt de server gevraagd om een ​​antwoord te genereren met het mediatype text/javascript . Uw server zei: "Ik kan dat niet doen" en reageerde met een 406.

Controleer de antwoordheaders om te zien welke typen uw server bereid was te accepteren. Een goede server zal je dat vertellen.

1
toegevoegd
Wanneer u de accept-header instelt, vraagt ​​u de server om iets van dat mediatype terug te sturen als dit kan zijn. Als de server dit niet kan, antwoordt deze met een 406. Kunt u de server wijzigen om een ​​antwoord van het type text/javascript terug te sturen?
toegevoegd de auteur Ray Toal, de bron
Het is op zoek naar tekst/html. Ik probeer de header te resetten met jQuery om een ​​JavaScript-bestand te zoeken.
toegevoegd de auteur Jay, de bron
Het jQuery-script onder application.js hierboven is het gedeelte van de Ajax-syntaxis dat de header opnieuw instelt om te reageren met mediatype text/javascript
toegevoegd de auteur Jay, de bron