PlayN mp3-ondersteuning UnsupportedAudioFileException

Ik heb dagenlang onderzoek gedaan om erachter te komen hoe ik dit kan oplossen zonder veel geluk. De klasse PlayN JavaSound gebruikt de klasse javax.sound.sampled.AudioSystem om geluiden af ​​te spelen en het mp3-formaat lijkt niet te worden ondersteund.

javax.sound.sampled.UnsupportedAudioFileException: kan geen audio krijgen   invoerstroom van invoerstroom op   javax.sound.sampled.AudioSystem.getAudioInputStream (AudioSystem.java:1102)     bij playn.java.JavaSound.init (JavaSound.java:71)           ......

Ik kan niet veel informatie vinden over het afspelen van mp3's in Java met de AudioSystem -klasse, dus ik zit vast. Het lijkt erop dat er een nieuwe manier is om mp3's te spelen in Java 7 met javafx.scene.media.MediaPlayer , maar ik zou graag willen weten of iemand hier het antwoord op weet.

1

2 antwoord

Ik moest een plug-in downloaden (ik denk dat het deze was: http://www.oracle.com/technetwork/java/javase/download-137625.html ). Ik weet niet zeker of dit het geval was omdat ik mijn setup zonder Maven deed.

2
toegevoegd
Bedankt Sefan! Dat heb ik begrepen. Ik kwam dat tegen tijdens mijn zoektocht, maar was in de war over wat jmf precies was. Het leek niet te zijn wat ik zocht. De koppeling naar de download is ook verbroken en wijst niet langer naar JavaMP3plugin.zip. Ik heb het Java Media Framework geïnstalleerd waarnaar de download verwijst, maar dat helpt niet. Ik vond het bestand mp3plugin.jar uit dit antwoord stackoverflow.com/questions/8392241/… te spelen en volgde de instructies op de link die je hebt opgegeven.
toegevoegd de auteur Jonah, de bron

Ik heb deze afhankelijkheid gebruikt om de mp3spi-bibliotheek op te zetten die mogelijk wrk is voor je mp3-bestanden:

compileer groep: 'com.googlecode.soundlibs', naam: 'mp3spi', versie: '1.9.5-1'

0
toegevoegd