cx_Freeze kopieert het pad

Ik gebruik cx_Freeze om een ​​Windows-binair bestand voor mijn PyQt-app te genereren. Maar het binaire installatieprogramma dat wordt gegenereerd, lijkt nog steeds verwijzingen naar bestanden op MY-machine te bevatten. (Degene die het binaire bestand heeft gegenereerd). Dus ik kan het gegenereerde installatieprogramma niet naar andere machines distribueren. Wanneer het programma op een andere computer wordt gestart, lijkt het erop dat er paden zijn die alleen op mijn computer aanwezig zijn.

mijn setup.py ziet er als volgt uit:

import sys
from cx_Freeze import setup, Executable

  """ To build on windows: python.exe setup.py bdist_msi """

  base = None
  if sys.platform == "win32":
    base = "Win32GUI"

  setup( name = "Checkout",
      version = "0.1",
      description = "",
      options = {"build_exe" : {"includes": "atexit"}},
      executables = [Executable("checkout.py", base=base)])
1
Ik gebruik gewoon normale pythonpaden. Ik heb de paden opgemerkt, omdat wanneer er een fout optreedt op de machine van de andere persoon, deze verwijst naar bestandspaden die zich op mijn computer bevinden.
toegevoegd de auteur Sandro, de bron
Er zit niets voor de hand in die code die naar bestanden moet verwijzen per pad en andere mensen (waaronder ikzelf) hebben met succes PyQt-apps gebouwd. Hoe worden de betreffende bestanden bedoeld in uw code?
toegevoegd de auteur Thomas K, de bron
Wat is een normaal pythonpad? Zoals in open ('foo') ? Hier zijn enkele suggesties: cx_freeze.readthedocs.org/en/ nieuwste/& hellip;
toegevoegd de auteur Thomas K, de bron

Geen antwoorden

0