Start 'Recente apps' NIET op de startknop houden

Ik wil vanuit mijn applicatie de activiteit recente apps lanceren, zonder de startknop ingedrukt te houden. Hoe kan ik die dialoogactiviteit starten? Is dat mogelijk ? Dank u zeer.

3

1 antwoord

Nee, het is niet mogelijk om dit te doen. Het besturingssysteem geeft hier geen toegang toe (en bovendien is op Android 3.0+ het dialoogvenster volledig gewijzigd).

U kunt echter uw eigen dialoogvenster maken met ActivityManager 's getRecentTasks , evenals Dialoogvenster (of zijn subklassen), die dezelfde taak zou behandelen.

2
toegevoegd
misschien is het mogelijk op geroote apparaten? ik denk dat ik sommige apps het heb zien doen. er is zelfs een sleutel voor: developer.android.com/reference/ android/view/& hellip;
toegevoegd de auteur android developer, de bron
weet je misschien waar je het moet zoeken? ik vraag me af hoe dergelijke apps het doen. misschien is er een manier om toetsaanslagen op wereldwijde schaal te activeren?
toegevoegd de auteur android developer, de bron
Ik was gewoon nieuwsgierig. misschien kan het in de toekomst nuttig zijn ... bedankt voor je antwoord.
toegevoegd de auteur android developer, de bron
@androiddeveloper Het is zeker mogelijk, maar ik heb dit niet geprobeerd op een geroot apparaat. Bovendien is deze vraag geplaatst met betrekking tot apparaten op API 10 en lager (die deze sleutel niet hebben). Goede vondst echter.
toegevoegd de auteur Eric, de bron
@androiddeveloper Het is mogelijk, maar ik weet het niet zeker. U kunt dit antwoord bekijken en kijken of dit aan uw behoeften voldoet. (Merk op dat deze methode kan breken in sommige versies van Android, dus het is echt beter om uw eigen gebruikersinterface te maken vanuit de lijst met recente apps.)
toegevoegd de auteur Eric, de bron