Welke voorwaarden maken een Minecraft-hoed transparant

In principe schrijf ik een PHP-script dat een Minecraft-skin weergeeft. Ik begrijp dat het enige deel van een Minecraft-skin die in staat is om transparant te zijn, het gedeelte Mask-overlay of "Hat" is. Het script werkt geweldig totdat ik een huid als Notch's (maker van Minecraft) bereik, die naast de hoofdlichaamsdelen een geheel zwarte achtergrond heeft. Ik weet dat effen zwart (# 000000) geen transparantietoets kan zijn omdat ik gevallen heb gezien waarbij de huid een zwarte rol op het masker heeft, maar nog steeds transparantie. Ook wanneer ik mijn persoonlijke skin in Photoshop open, is het achtergrondgedeelte bijna zwart - # 101010 is RGB (16, 16, 16), maar lijkt nog steeds transparant in het spel. Mijn vraag is hoe kan ik bepalen of een pixel transparant is voor de hoed? Ik kan dit wel overdenken.

Here's Notch's Skin -

Mine - enter image description here

Mine in Photoshop -

Kan ik het verkeerd hebben over de zwarte transpondersleutel?

1
Ik heb ook problemen hiermee, de skin die voor mij problemen veroorzaakt: i.imgur.com/oSAnE .png in het spel verschijnen de witte splodges niet.
toegevoegd de auteur Ryan The Leach, de bron

2 antwoord

Een afbeelding die transparantie bevat, kan de transparante kleur op alles instellen. Meestal wanneer ik dergelijke bestanden maak, maak ik de transparante kleur fel, zoals een felroze roze of zo, zodat het duidelijk is. De exacte transparantie zelf wordt echter ingesteld in het bestand, niet in PHP zelf. Met behulp van een programma zoals photoshop, kunt u naar de afbeeldingsopties gaan (voorbeeld http://antwoorden. yahoo.com/question/index?qid=20090430191631AA61iQJ ) en stel de exacte gewenste RBG in.

Als je problemen hebt met het weergeven van de bestanden zoals ze bedoeld zijn, ga ik ervan uit dat je wat on the fly-manipulatie aan het beeld doet - waardoor de transparantie-informatie waarschijnlijk verloren gaat.

1
toegevoegd

afbeeldingen die je hebt geĆ¼pload, zijn niet transparant.

Alle foto's van Minecraft zijn PNG en PNG-formaat heeft transparantie. Tijdens het bewerken van de foto in photoshop ziet u transparante delen als vierkanten van grijs en wit. Als ik me niet vergis, is transparantie van die afbeeldingen ingesteld als index 255 in de kleurentabel. en kan elke kleur zijn.

kijk naar de volgende afbeeldingen:

http://i.imgur.com/Bqo0s.png enter image description here

ze hebben allebei achtergrondtransparantie. maar wanneer u ze opslaat op uw computer, ziet de achtergrond van een ervan er zwart uit en de andere als fuchsia (# FF00FF).

Transparency color can be set in photoshop when saving for web as Matte color

in de PHP PNG-bibliotheek kunt u de transparantie-kleurenindex (PNG8) lezen

0
toegevoegd