Ik heb problemen met het strategiseren van mijn donatiesysteem met PayPal

Ik wil dat gebruikers een donatiebedrag invoeren, op doneren drukken, het automatisch doorverwijzen naar een pagina waar ze hun in-game gebruikersnaam en boem invoeren, ze zijn klaar.

Ik zou IPN oorspronkelijk gaan gebruiken, maar blijkbaar komt het niet automatisch terug. Wanneer ik automatische terugkeer inschakel, worden de variabelen niet doorgegeven, maar worden ze omgeleid.

Toen zag ik ergens dat ik PDT moest gebruiken, wat voor mij een hele andere wereld is. Ik zie er bijna geen tutorials over of testtools van PayPal. Dat doet me geloven dat dat niet is wat ik zou moeten doen.

Kan iemand mij begeleiden over hoe ik een systeem moet instellen dat werkt zoals ik het helemaal heb beschreven? Ik wil dat het minimale gebruikersinteractie vereist. Voer het donatiebedrag in, voer in, voer hun gebruikersnaam in, voltooid.

1
De grote "NIET GEBRUIKEN" gemist op automatisch , niet?
toegevoegd de auteur Ry-, de bron
Maar dat is het ook. (Tenzij u Internet Explorer 8 gebruikt. In dat geval ... mijn oprechte condoleances.)
toegevoegd de auteur Ry-, de bron
@minitech Ja, omdat het u niet vertelt wanneer u de tag schrijft.
toegevoegd de auteur Gray Adams, de bron
@minitech Ja, dat deed ik. Ik begrijp niet waarom dat de enige hulp is die je zou kunnen bieden. Je had eenvoudigweg kunnen zeggen dat je niets te bieden hebt voor dit soort onderwerpen.
toegevoegd de auteur Gray Adams, de bron

1 antwoord

U kunt de knoppen gebruiken voor donaties Webpagina van Paypal , waar u de wizard kunt vinden om de knop te maken, evenals elke bijbehorende bijbehorende code.

See also: Getting Started With Donate Buttons

Met de geavanceerde functies van Paypal kunt u het retouradres voor uw website aanpassen en nog veel meer:

See Page 2 – Specifying Advanced Features of Your Donate Button


For a more personalized user experience, you can look at HTML Variables for Website Payments Standard where is documented the parameters used to interact with Paypal an allow you to use your own HTML environment (till a certain point...).

0
toegevoegd
Kan ik ze gewoon om hun gebruikersnaam vragen met het donatieformulier en dan Javascript gebruiken om de ingevoerde gebruikersnaam te kopiëren naar het 'aangepaste' PayPal-formulierveld voordat ze worden ingediend?
toegevoegd de auteur Gray Adams, de bron
Ik heb het net geprobeerd en het werkt. Ze voeren hun naam in een veld in, drukken op de knop Verzenden, vervolgens verzendt jQuery de gegevens in het zichtbare veld naar het verborgen PayPal-veld "aangepast" en verzendt het PayPal-formulier.
toegevoegd de auteur Gray Adams, de bron
Ik begrijp het, maar het kost 10 minuten om een ​​op Javascript gebaseerd systeem uit te vinden, of het besteden van een paar uur om hetzelfde te doen met extra stappen: P
toegevoegd de auteur Gray Adams, de bron
Nee, u kunt niet zo vrij communiceren met Paypal als met een eigen formulier. U moet hun API gebruiken om te communiceren met hun services.
toegevoegd de auteur Zuul, de bron
U kunt HTML-variabelen voor websitebetalingen bekijken Standaard om te zien of deze aan uw behoeften voldoet.
toegevoegd de auteur Zuul, de bron
Ja, dat soort manipulatie kan je doen, maar het wordt niet geadviseerd door Paypal!
toegevoegd de auteur Zuul, de bron
Ik heb veel geïntegreerde Paypal-oplossingen en deze zijn volledig gepersonaliseerd om in de websitesomgevingen te passen, maar het laatste moment, waarbij de gebruikers zich daadwerkelijk authenticeren bij Paypal en de betaling uitvoeren, wordt altijd beheerd door Paypal.
toegevoegd de auteur Zuul, de bron