Lees meerdere bestanden in JApplet

Ik denk niet dat het een probleem is met mijn code, dus ik zal alleen de situatie uitleggen en hopelijk kan dit worden opgelost. Ik heb een JApplet die een .txt-bestand leest met de namen van alle spelers. Wanneer ik een speler maak, wordt dit bestand bijgewerkt om de speler met PHP aan de lijst toe te voegen. Dit werkt prima en ik kan de spelerslijst uit het tekstbestand lezen wanneer ik de applet laad en als ik een karakter maak, werkt het php-bestand mijn tekst bij bestand meteen. Als ik de lijst met spelers uit het tekstbestand opnieuw probeer te lezen met dezelfde methode die het goed leest bij het opstarten, wordt het bijgewerkte bestand niet gelezen. Dus eigenlijk vraag ik me af of de applet gewoon alle bestanden vooraf laadt wanneer deze start, in plaats van ze elke keer rechtstreeks van de webserver of webdirectory te lezen, het slaat de bestanden op dezelfde plaats op als mijn website. Als dit het geval is, is er een manier om de bestanden bij te werken. Het gebeurt alleen in de browser. In verduistering leest het het gewijzigde bestand zonder problemen.

try{
   URL url = new URL("http://mywebsitegoeshere.com/playerNames.txt");

   BufferedReader br = new BufferedReader(new InputStreamReader(url.openStream()));

   String line = "";

   while(null != (line = br.readLine())) {
    if(line.equals(name + ".txt")){
      return true;
    }
   }
   br.close();


}catch(Exception er){}

Dit is slechts een klein deel van mijn code waarmee ik dingen heb weggehaald om een ​​idee te geven van hoe ik het bestand aan het lezen ben. Ik bewerk het bestand met PHP en dat werkt prima. Ik moet alleen weten hoe de JApplet mijn bestand leest, omdat het het prima leest wanneer ik het bestand voor het eerst lees, en na een wijziging in het .txt-bestand op de webserver leest het het origineel en niet het gewijzigde. Misschien moet ik gewoon veranderen hoe ik gebruikersinformatie opsla. Ik dacht dat dit een gemakkelijke manier zou zijn voor dit kleine spel.

0
Telkens wanneer ik dacht: "Ik denk niet dat het een probleem is met mijn code ...", is het uiteindelijk een probleem met mijn code. Uw kilometerstand kan variëren.
toegevoegd de auteur Hovercraft Full Of Eels, de bron
Maar ja, misschien heb je gelijk ... dit kan een cache-probleem zijn.
toegevoegd de auteur Hovercraft Full Of Eels, de bron
} catch (Uitzondering er) {} Doe dat niet in code die niet werkt zoals verwacht. Verander het in } catch (Uitzondering er) {er.printStackTrace (); }
toegevoegd de auteur Andrew Thompson, de bron
Ja, ik zet dat alleen omdat het in verduistering goed werkt en het leest het bestand precies zoals ik het de eerste keer zal doen, zoals als ik naar de highscores pagina ga, ik kan ze bekijken, maar als ik speel en een nieuwe highscore-pagina krijg, is die niet ' t weergegeven maar als ik de browser opnieuw start, zie ik de nieuwe in de lijst.
toegevoegd de auteur user1477272, de bron
Die code is slechts een kort voorbeeld dat ik heb verstrekt om te laten zien hoe ik het bestand aan het lezen ben. Ik heb de meeste dingen van de methode verwijderd die niets te maken hadden met het lezen van het bestand. Het geeft me geen fout of leest het bestand verkeerd, het herkent gewoon geen verandering in het tekstbestand terwijl de applet wordt uitgevoerd.
toegevoegd de auteur user1477272, de bron

Geen antwoorden

0