Meteor-foutbericht: "Kan keepalive! Afsluiten niet ontvangen."

Ik ben net begonnen met het bouwen van een nieuwe Meteor-app. Het enige dat ik tot nu toe heb gedaan, is één verzameling toevoegen. Het begint, draait ongeveer 5 minuten lang goed en geeft me de foutmelding "Kan keepalive niet ontvangen!"

Wat is er niet in slagen om te behouden van wat? Ik neem aan dat dit iets met Mongo te maken heeft, want dat is het enige dat ik heb toegevoegd. Door het Googelen van de foutmelding verschijnt er niets anders dan Meteor-sites die alleen dit foutbericht weergeven in plaats van de app.

Mijn MongoDB-verzameling bevatte al gegevens die niet door Meteor waren gemaakt en het is meer dan 4 GB als dat enig verschil maakt.

Dit is de complete app.

pitches_sum = new Meteor.Collection( 'pitches_sum' );

if (Meteor.is_client) {
 Template.hello.greeting = function() {
 return "Welcome to my site.";
 };

 Template.hello.events = {
  'click input' : function() {
   //template data, if any, is available in 'this'
   if (typeof console !== 'undefined')
    console.log("You pressed the button");
  }
 };
}

if (Meteor.is_server) {
 Meteor.startup(function() {
 console.log( '**asdf**' );    
 });
}

Als ik de regel pitches_sum = new Meteor.Collection ('pitches_sum'); kenbaar maak, denk ik niet dat ik de foutmelding meer krijg.

7
Probeer de verzameling alleen in de server op te geven, nu is deze ook voor de client geladen. Als nog steeds dezelfde foutbetekenis wordt gegeven, is het probleem met de verbinding tussen server en mongo.
toegevoegd de auteur Nachiket, de bron
Ik botste tegen hetzelfde probleem zonder een grote dataset, maar met zoiets als 16 verbonden peers die allemaal probeerden dezelfde ~ 100-records te lezen of zo.
toegevoegd de auteur meawoppl, de bron

1 antwoord

Dit werd veroorzaakt door mijn grote gegevensverzameling en automatisch publiceren. Omdat autopublish aan stond, probeerde Meteor de hele 4GB-verzameling naar de klant te verzenden. Probeert alle gegevens te verwerken om te voorkomen dat de client reageert op de keep-in-pings van de server. Of iets in die zin.

Het verwijderen van autopublish met meteor remove autopublish en vervolgens het schrijven van mijn eigen publicatie- en abonneerfuncties loste het probleem op.

5
toegevoegd