Is het mogelijk om een ​​RPi te gebruiken als een lokale server (ik denk dat het dat zou zijn) voor uw pc, maar voor alle lokale - geen internetverbinding?

Ik heb html-bestanden die een heleboel javascript-animaties bevatten. Wanneer u de bestanden lokaal op uw pc opent, worden de animaties uitgevoerd. Wanneer het deze animaties uitvoert, neemt het een deel van het totale CPU-gebruik in beslag. Het probleem is dat wanneer ik deze animaties gebruik, ik al ben opgedrongen voor CPU-gebruik.

Ik vraag me af of er een manier is om deze bestanden op een Pi te hebben, op de een of andere manier op mijn pc aan te sluiten en de mogelijkheid te hebben om de bestanden op de pc te openen en te bekijken (bijna alsof het een server is), terwijl de Pi neemt de CPU-hit. De vangst is dat ik dit moet kunnen doen zonder internetverbinding.

1

1 antwoord

Het is mogelijk om te doen, maar u krijgt er niets aan omdat JavaScript op een HTML-pagina altijd op de client wordt uitgevoerd.

2
toegevoegd
OH! Welnu, u hebt helemaal gelijk, dat zou niet helpen. Ik weet niet zeker waarom, maar ik had de indruk dat de JavaScript-server werd gebruikt ... Maar na een beetje onderzoek heb je gelijk!
toegevoegd de auteur Wiki, de bron