jQuery-update in MVC3 Project

Ik gebruik MS Visual Studio 2010. Als ik een nieuw MVC3-project maak, is er een map met de naam Script die automatisch wordt gemaakt met een of andere jQuery 1.5.1-versie die niet de nieuwste jQuery is. Hoe moet ik ze bijwerken, dat wanneer ik een nieuwe MVC3 ga maken project dat jQuery nieuwe versie zal verzamelen?

1

2 antwoord

U kunt het jQuery NuGet-pakket bijwerken dat al is geïnstalleerd wanneer u een nieuw project maakt. Hiermee krijg je de nieuwste versie van het pakket. Of u kunt de nieuwste jQuery-versie handmatig downloaden en ernaar verwijzen in uw project. Of u kunt een CDN gebruiken zoals die van Google.

Als u telkens wanneer u een nieuw project maakt de nieuwste versie wilt laten gebruiken, moet u een aangepast projectsjabloon schrijven.

3
toegevoegd
Heel erg bedankt, je antwoord is zo goed dat het me helpt om veel dingen te weten ... :)
toegevoegd de auteur zxprince, de bron

Je kunt jQuery bijwerken en veel andere handige pakketten downloaden/bijwerken met NuGet. U vindt de gebruikersinterface hiervoor via Hulpprogramma's \ Bibliotheekpakketbeheer of gebruik een PowerShell-console (Package Manager-console). Hier is NuGet-documentatie .

2
toegevoegd
Dank u ... uw antwoord helpt mij om te updaten :)
toegevoegd de auteur zxprince, de bron