hoe een exe-bestand uit een ander programma in turbo c uit te voeren?

ik ben een programma ontwikkeld in dev c ++ compiler naam van bestand is CorrectPrgm.cpp en wil CorrectPrgm.exe uitvoeren gemaakt door CorrectPrgm.cpp bestand . van Le.cpp die is ontwikkeld in turbo c ++ 3.0 compiler en mijn behoefte is op het moment van uitvoeren Le.cpp ik wil aanroepen/uitvoeren CorrectPrgm.exe . Het CorrectPrgm-bestand accepteert bestandsnaam van gebruiker en produceert uitvoer als lijst met tokens.

ik heb het zo geprobeerd:

system("C:\\CorrectPrgm.EXE");

werkt niet.. een andere manier om te bellen ... Alle hulp wordt op prijs gesteld ..

0
toegevoegd de auteur SuperSaiyan, de bron
Ik heb geprobeerd in MS Visual c ++ 2010 met behulp van systeem ("CorrectPrgm"), het werkte prima .. Maar hoe hetzelfde te doen in turbo c-compiler. ik heb daar grafisch programma bestaan ​​ik wil dit programma koppelen dat probleem is. of een andere manier om dat grafische programma te gebruiken in de MS Visual c ++ 2010-compiler.
toegevoegd de auteur user1439447, de bron

3 antwoord

Als u Windows Vista en hoger gebruikt, kunt u het waarschijnlijk niet uitvoeren, omdat ik denk dat dit een 16-bits DOS-toepassing zou zijn. Als het een 32-bits DOS-app is (beveiligde modus via DPMI, maar onwaarschijnlijk), kan deze ook worden uitgevoerd, maar dat was te lang geleden om te onthouden hoe.

In Windows 7 kunt u de Windows XP-modus installeren (eigenlijk Virtual PC gebouwd) en vanaf daar uitvoeren. XP ondersteunt nog steeds 16-bits apps.

1
toegevoegd

Ik geloof dat je een van de functies exec of spawn kunt gebruiken.

0
toegevoegd

u kunt een afzonderlijk proces maken voor het programma dat u wilt oproepen. Maar je zult voor veel problemen komen te staan. In de eerste plaats. correctPrgm.exe en le.exe worden in twee afzonderlijke processen uitgevoerd. Dus je moet rekening houden met communicatie tussen processen. Het beste wat ik zou willen doen is het bronbestand CorrectPrgm.exe in functies breken en de functies oproepen die je nodig hebt. Zelfs u kunt bibliotheek- en headerbestand (en) gebruiken om de functionaliteit van die functies te krijgen. U kunt ook discussielijnen maken. Maar dan moet je de threads (in één thread de CorrectPrgm zal zeer zorgvuldig ontwerpen) ontwerpen.

0
toegevoegd