De lettertypegrootte ontgroeit met een klein scherm met HDPI/MDPI-resolutie

Ik probeer alle soorten schermresoluties te ondersteunen. Wanneer ik een klein scherm maar een HDPI-resolutie heb, raken de knoppen/lettertypen ongeschikt. Omdat ik een grotere lettergrootte heb voor HDPI-schermen en deze kleiner wordt met LDPI-schermen. Maar als klein scherm een ​​HDPI-resolutie heeft, kiest android de lettergrootte uit de hdpi-map en verknoeit hij de lettergrootte. Het wordt groot en ontgroeit de schermbreedte/-hoogte.

Wat is de beste oplossing voor dergelijke gevallen? Is er een optie om mappen te maken, zoals waarden-small-ldpi, values-small-hdpi (eigenlijk specificeren ze zowel de schermgrootte als de resolutie)?

2

1 antwoord

Ik geloof dat het antwoord hierop ja is (dat wil zeggen dat je in staat zou moeten zijn om waarden-small-hdpi , etc. mappen aan te maken). Dit antwoord lijkt dit ook te ondersteunen.

Here is a full list of qualifiers: Resource Directory Qualifiers

0
toegevoegd
heb je kleinschermondersteuning TRUE en elke density TRUE gegeven in manifest.xml?
toegevoegd de auteur rajpara, de bron
Ik heb zojuist geprobeerd om waarden-small-hdpi te gebruiken. Het lukte niet. Android haalt nog steeds op van waardes-hdpi. Ik probeerde waarden, ook klein. Dat werkte niet zo goed.
toegevoegd de auteur Civitas, de bron
Ik heb geen beperking toegevoegd die specifiek is voor de schermgrootte/resolutie in het manifestbestand. Dus, moet ik hier een van deze specifieke subsidies (kleine schermondersteuning TRUE en eventuele dichtheid WAAR) toevoegen?
toegevoegd de auteur Civitas, de bron