Problemen met het stoppen met de iOS-app

Ik ondervind problemen met mijn eerste iPhone-app die ik aan het maken ben (sorry dat ik een noob ben). Elke keer dat ik de toepassing start en op één tabblad klik, krijg ik deze foutmelding.

#import UIKit/UIKit.h
#import "AppDelegate.h"
int main(int argc, char *argv[]) {
    @autoreleasepool {
        return UIApplicationMain(argc, argv, nil, NSStringFromClass([AppDelegate class]));
    }
}

De regel die begint bij terugkeer en eindigt met klasse])); is groen gemarkeerd en zegt Thread 1: signal SIGABRT.

Ik heb geen idee wat dit allemaal betekent, dus als je zou kunnen helpen, zou het geweldig zijn. Wees zo specifiek als je kunt zijn. Ik gebruik de nieuwste xcode.

Bedankt, Zullen

0
De twee meest voorkomende gevallen die ik hiervoor zie, zijn objecten die te vroeg worden vrijgegeven of een niet-geïmplementeerde selector. Het logboek zal echt helpen, net als het uitvoeren van "Analyseren".
toegevoegd de auteur Brian Nickel, de bron
Dit is een algemene fout die wordt toegeschreven aan de hoofd -functie die al uw andere code oproept. Er moet een meer specifieke foutmelding aan de bovenkant van de uitvoerbox worden gegeven. Post het bericht dat daar wordt gegeven om ons meer context te geven.
toegevoegd de auteur mopsled, de bron

1 antwoord

Plaats een onderbrekingspunt aan het begin van uw methode die wordt uitgevoerd wanneer u op het tabblad "één tabblad" drukt dat de fout veroorzaakt. Ga vervolgens door tot u bij de coderegel komt die ervoor zorgt dat de app niet op de bovenstaande regel klikt. Die vorige regel code bevat uw aanstootgevende probleem.

0
toegevoegd