Open en implementeer problemen met Heroku

Ik heb Heroku de afgelopen maanden normaal gebruikt. In het begin heb ik een ssh-sleutel gemaakt, ik heb deze aan mijn Heroku-account toegevoegd en ik kon mijn apps probleemloos implementeren. Tot vandaag. Ik werk aan een nieuw project en ik moest een nieuw Heroku-account maken onder een ander e-mailadres. Na een tijdje besefte ik dat ik deze app niet kon gebruiken met een nieuw e-mailadres omdat mijn SSH-sleutel aan een andere e-mail was gekoppeld. Vervolgens heb ik een nieuwe SSH-sleutel gemaakt en deze toegevoegd aan mijn nieuwe Heroku-account. Het werkte niet! :)

Nou, ik heb de sleutel van mijn computer en van mijn nieuwe Heroku-account verwijderd. Toen besloot ik terug te gaan naar mijn originele Heroku-account. Alles werkt, nou ja, min of meer. Ik kan nog steeds mijn oude apps gebruiken, ik zie dat ik maar één SSH-sleutel heb, ik kan de opdrachten uitvoeren: heroku info , heroku-apps , etc.

Dus toen probeerde ik mijn nieuwe app te implementeren, maar voordat ik een nieuwe Heroku-app maakte met: heroku create . De nieuwe app is met succes gemaakt. Maar als ik het probeer: git push heroku krijg ik de volgende foutmelding:

! Uw sleutel met vingerafdruk   b2: 69: 3b: 90: 1e: e1: 60: ad: a0: b9: f7: : : * : * is niet gemachtigd om   toegang tot furious-leaf-9996.

Als ik het probeer: heroku info , krijg ik de volgende foutmelding:

! U hebt geen toegang tot   woedende-leaf-9996.

Het grappige is, als ik naar de directory van de andere app ga en hetzelfde probeer te doen (bijvoorbeeld: heroku info , git push heroku ), alles werkt perfect.

Opmerking 1: Wanneer ik probeer heroku uitloggen dan heroku login , kan ik altijd verbinding maken, in de map van beide apps

Opmerking 2: ik gebruik RVM en beide apps gebruiken verschillende edelstenen.

Ik weet niet wat ik anders moet doen !! Iedereen??

Bedankt!

1

1 antwoord

Nadat ik bijna gek was geworden, ontdekte ik wat er aan de hand was.

Toen ik voor het eerst probeerde in te loggen op mijn tweede Heroku-account, werd mijn .git-configuratiebestand bijgewerkt met deze info:

[remote "heroku"]
url = [email protected]:furious-leaf-9996.git
fetch = +refs/heads/*:refs/remotes/heroku/*

En dit was het probleem. Zelfs bij het uitloggen en opnieuw inloggen in verschillende Heroku-accounts, kon ik elke keer dat ik probeerde mijn bestanden daar te pushen, niet omdat ik geen toegang had tot deze repository. En het werd erger omdat ik deze repository verwijderde. :)

Nu werkt alles naar behoren.

Dus de volgende keer dat je toegangsproblemen hebt op Heroku, bekijk je je git config-bestand!

Bedankt!

6
toegevoegd