Rails testen: waarom zou je Rspec2 standaard gebruiken via rails voor voorraadtestomgeving?

Ik ben erg nieuw voor rails3 en robijn als zodanig. Ik ben op zoek naar tests voor mijn rails-app. De track die wordt aangeboden door rails ( http://guides.rubyonrails.org/testing.html ) is anders dan wat ik vind tijdens het zoeken over het web voor het testen van rails. Mensen geven meestal de voorkeur aan Rspec2 boven de stock-testomgeving.

Is het waar? Ik heb het mis, maar ik wil een goede testomgeving kiezen voor mijn nieuwe webapp. Kan iemand mij het verschil vertellen tussen de voorraadtestomgeving en Rspec2. Waarom zou iemand een van beiden overwegen?

0

1 antwoord

Ik denk dat er geen goede manier is om deze vraag te beantwoorden. Waarom is rood beter dan blauw? Mensen hebben voorkeuren en op een gegeven moment werd Rspec2 iets van een de facto standaard. Ik denk dat daarna veel mensen het pas begonnen te gebruiken omdat iedereen het al had gebruikt. DDH - de maker van ruby on Rails - heeft echt een hekel aan Rspec en duidelijke gunsten Test :: Unit . Persoonlijk gebruik ik Rspec op mijn werk, omdat de meerderheid van het team het leuk vindt en ruby 1.9's gebruikt Minitest voor mijn priv├ęprojecten.

Mijn suggestie voor jou: kijk naar de verschillende testkaders, kijk met welke je vertrouwd bent en gebruik dat. Het belangrijkste is dat je test, niet waar je mee test.

2
toegevoegd